Herkese iyi akşamlar iyi geceler diliyorum öncelikle,
Çocukluğumda mükemmel bir masaüstü bir sistemim varken fiyatını bulunca satıp laptop alıp pişman olan birisiyim. Yaş 26 oldu ve kendime özel arada sırada oyun ve internette takılacağım bir masaüstü almak istiyorum. Önceden çok araştırırdım parçaları ama 5-6 yıldır uzağım. Bu konuda bilgili birisi bana 5000 TL 144Hz monitör dahil bir sistem önerebilir mi?
Beklentim şudur efendim,
Kasa, PSU, monitör, anakart çok önemli olduğunu biliyorum elimde ki nakit bu kadar ilerde ekran kartını RAM'leri ve işlemciyi yükseltebilirim ama saydığım parçalar uzun süre kalacağı için kaliteli sizlerinde tavsiye ettiğiniz parçalar olmasını dilerim.
Tek ricam AMD ekran kartı önermeyin lütfen, laptopta kullandım illallah getirdi, gerçekten çok soğudum.
Şimdiden yazan yazmayan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Hocam ben daha çok kasayı anakartı psu ve monitörü daha kaliteli bir şey alıp 1450ti gibi birşey düşünmüştüm. Yani 1 yıl sonra da daha iyi bir ekran kartı, işlemci ve ram koyarım diye düşünmüştüm. Hani demek istediğim esas parçalar daimi parçalar şöyle en az 5-6 yıl daimi parçaları değiştirmeye uğraimayım diye sizce yanlışmı olur?
Ranker Cygnus Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!
GIGABYTE B450 GAMING X AMD B450 Socket AM4 Ryzen™ DDR4 2933MHz USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da