5000TL - 7500TL dizüstü bilgisayar önerisi

Tek bir siteden mi toplamak daha iyi olur? Ekran kartı ayrı satılırken pahalı. Sistem de olunca kasa ile beraber uyguna geliyor. Toplama yapabileceğim site var mı, malın arkasında duran firma var mı? Eğer toplanabilir ise 5.5k söylediğin kasa ayrı konu açıp oraya topladığınız sistemi atabilirsiniz. Monitör önerisi için de ayrı konu açabilirim.

Öneri yapabileceğiniz HB sitesinde laptoplar var mı şikayeti az, ısınma sorunu olmayan ve Thermal Throttling sorunu yaşamayan?

Casper önerilmiyor ve bende de eski Casper vardı BIOS dosyasına tut yazılımına kadar desteği de yoktu. Isınma sorunu, menteşe problemi ve kasası çok kolay kırılmıştı.
ben şahsen kullandım gerçekten çok işimi görüyordu

Vallaha bundan başka önerin var mı peki? 8k küsür bakıp 500TL indirimle değerse alırım. Keşke şu HP Victus 8k inse RTX 3050 alırdım. Bu attığım Acer da tek RAM slot boş mu ve IPS ekran mı? Ekran nit değeri kaç bunları nereden öğrenebilirim? Lenovo model koduyla bakınca(https://psref.lenovo.com/Detail/ThinkPad/ThinkPad_E15_Gen_2_AMD?M=20T8001TTX) herşey görünüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…