Oyun odaklı olmayacak ise laptop tercih etsin. Çünkü dizi/film izlerken rahat eder. Monster oyun laptopu fakat alınır. Hem oyun oynarsa istediğini oynar. Dizi ve filmde izler. Derslere de girer.
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı
Logitech Webcam fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! En ucuz PC kamera ve webcam ürünlerini incelemek, bilgisayar kamerası satın almak için tıklayın!
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı
Logitech Webcam fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! En ucuz PC kamera ve webcam ürünlerini incelemek, bilgisayar kamerası satın almak için tıklayın!
Ben de öneri yapıcaktım da ikimizinki baya yakın olduğu için yapmayı bıraktım. Bence en iyi öneri bu @Derek Pappalardo'nun. Benim de topladığımı bırakıyim: Pc Toplama Sihirbazı 4,535 TL
Monitör olacak mı? Ben bilgisayarı yine de yüksek özellikli tutup depolamaya önem vererek bir şeyler oluşturmayı düşünüyorum. 500GB SSD/1TB HDD olabilir mesela.
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.
Artıları;
✓Klavye tuşları arasındaki gömme kamera ile olası çalınmalara karşı korumalı (Kamera 720p HD kalitesindedir.) ✓İnce ve hafif tasarıma ek, yüksek ekran / gövde oranı ✓Parmak İzi Okuyucu ✓PCIe SSD ile yüksek hız ✓Hızlı Şarj ✓HUAWEI Akıllı Telefonlar ile çoklu ekran yapma şansı ve telefonunuzun ekranını laptoba yansıtma seçeneği ✓Ürün içinde Windows 10 Home işletim sistemi yüklü olarak gelir. ✓IPS Panel Ekran
Eksileri;
×Tek bir tane Audio Jak Girişi var. (Bunun anlamı çift jak girişi bulunan kulaklıklarda mikrofon ve ses çoklayıcı olmadan aynı anda çalışmaz.) ×Harici Ekran Kartı yok.
KOPYALA / YAPIŞTIR değildir kendi sitemdendir. Ban yemiyim boşuna bir de