burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 16 Nisan 2021 #11 Liberte Sergen dedi: Tamam abi ezbirçime. 9K değil tabii ki de başka bir sebeple yazılmıştır bence fakat site güvenli bilip bilmeden konuşmayın. Tamam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... 9K'yı ne gibi bir sebeple yazabilirler açıklar mısınız? Merakımdan soruyorum. Öyle bir sisteme 9K vermek yerine çöpe atarım daha iyi.
Liberte Sergen dedi: Tamam abi ezbirçime. 9K değil tabii ki de başka bir sebeple yazılmıştır bence fakat site güvenli bilip bilmeden konuşmayın. Tamam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... 9K'yı ne gibi bir sebeple yazabilirler açıklar mısınız? Merakımdan soruyorum. Öyle bir sisteme 9K vermek yerine çöpe atarım daha iyi.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2021 #12 burstappenn dedi: 9K'yı ne gibi bir sebeple yazabilirler açıklar mısınız? Merakımdan soruyorum. Öyle bir sisteme 9K vermek yerine çöpe atarım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim ama zaten fiyatlar hep öyle site güvenilir zaten yani kusura bakmayın moralim bozuk bu aralar özür dilerim
burstappenn dedi: 9K'yı ne gibi bir sebeple yazabilirler açıklar mısınız? Merakımdan soruyorum. Öyle bir sisteme 9K vermek yerine çöpe atarım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim ama zaten fiyatlar hep öyle site güvenilir zaten yani kusura bakmayın moralim bozuk bu aralar özür dilerim
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 16 Nisan 2021 #13 Vardem dedi: Leo 3T-10 - Game Garaj İntel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com 500 TL aşma şansın var mı? Almayın, aldırmayın ve bir daha önermeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam 500 lira aşma şansım var ama SSD ve Ram bana göre çok yetersiz kalıyor.
Vardem dedi: Leo 3T-10 - Game Garaj İntel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com 500 TL aşma şansın var mı? Almayın, aldırmayın ve bir daha önermeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam 500 lira aşma şansım var ama SSD ve Ram bana göre çok yetersiz kalıyor.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 16 Nisan 2021 #14 Fian Şampiyonu dedi: Merhabalar. Benim 5000TL bütçem var. Oyun odaklı bir sistem almak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Bütçede ufak oynamalar olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence APU al 5K ya güzel bir APU toplanır sonrada ekran kartı alırsın.
Fian Şampiyonu dedi: Merhabalar. Benim 5000TL bütçem var. Oyun odaklı bir sistem almak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Bütçede ufak oynamalar olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence APU al 5K ya güzel bir APU toplanır sonrada ekran kartı alırsın.
burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 16 Nisan 2021 #15 Liberte Sergen dedi: Ne bileyim ama zaten fiyatlar hep öyle site güvenilir zaten yani kusura bakmayın moralim bozuk bu aralar özür dilerim Genişletmek için tıkla... Özür dilemeni gerektirecek bir şey yok dostum. Sadece önermeden önce biraz araştırıp-inceleyin.
Liberte Sergen dedi: Ne bileyim ama zaten fiyatlar hep öyle site güvenilir zaten yani kusura bakmayın moralim bozuk bu aralar özür dilerim Genişletmek için tıkla... Özür dilemeni gerektirecek bir şey yok dostum. Sadece önermeden önce biraz araştırıp-inceleyin.
Mehmet 7292 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 320 16 Nisan 2021 #16 Liberte Sergen dedi: 5500 XT alınmaz ama 1650 alınabilir zaten sonrada kusura bakmayın dedim. Genişletmek için tıkla... 5500XT 4 GB alınır ama pardon görmemişim.
Liberte Sergen dedi: 5500 XT alınmaz ama 1650 alınabilir zaten sonrada kusura bakmayın dedim. Genişletmek için tıkla... 5500XT 4 GB alınır ama pardon görmemişim.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 16 Nisan 2021 #17 Mehmet 7292 dedi: 5500XT 4 GB alınır ama pardon görmemişim. Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyata sadece 5500XT alırsınız, sistem olmaz
Mehmet 7292 dedi: 5500XT 4 GB alınır ama pardon görmemişim. Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyata sadece 5500XT alırsınız, sistem olmaz
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #18 372121 dedi: Bence APU al 5K ya güzel bir APU toplanır sonrada ekran kartı alırsın. Genişletmek için tıkla... 5K'ya apu toplanmaz. Günah, yazık o paraya.
372121 dedi: Bence APU al 5K ya güzel bir APU toplanır sonrada ekran kartı alırsın. Genişletmek için tıkla... 5K'ya apu toplanmaz. Günah, yazık o paraya.
Mehmet 7292 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 320 16 Nisan 2021 #19 Liberte Sergen dedi: Ne bileyim ama zaten fiyatlar hep öyle site güvenilir zaten yani kusura bakmayın moralim bozuk bu aralar özür dilerim Genişletmek için tıkla... Tamam kardeş üzme kendini
Liberte Sergen dedi: Ne bileyim ama zaten fiyatlar hep öyle site güvenilir zaten yani kusura bakmayın moralim bozuk bu aralar özür dilerim Genişletmek için tıkla... Tamam kardeş üzme kendini
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 16 Nisan 2021 #20 Vardem dedi: 5K'ya apu toplanmaz. Günah, yazık o paraya. Genişletmek için tıkla... Hocam 5k zaten verilmez de 4k ya apu düşündüm ek seçenek olarak.
Vardem dedi: 5K'ya apu toplanmaz. Günah, yazık o paraya. Genişletmek için tıkla... Hocam 5k zaten verilmez de 4k ya apu düşündüm ek seçenek olarak.