Arkadaşlar herkes bana öneriyor fakat ben 7 yaşımdan beri para biriktiriyorum. Gerçekten çok uğraştım dolandırmadan samimice söyleyin. Kimseye güvenim kalmadı. Sadece LoL oynuyorum Max FPS alabileceğim bir bilgisayar söylerseniz sevinirim. Çok bilmiyorum bu işleri ayrıca önereceğiniz bilgisayarda Windows işletim sistemi bulunsun. Teşekkürler.
En ucuz AMD Ryzen 5 1600 Altı Çekirdek 3.20 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 1600 Altı Çekirdek 3.20 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.488,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Zalman N2 Siyah Mid Tower PC Kasa Fiyatları en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! En ucuz Zalman PC Kasaları modellerini karşılaştır ve yorumları inceyerek Zalman N2 USB 3.0 3x12cm Fan Mid Tower Siyah Kasa keşfet.
En ucuz FSP FSP600-60AHBC 600 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP600-60AHBC 600 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Bu videoya bakarak montaj yapabilirsiniz Bu videolayla da Windows nasıl kurulur öğrenebilirsiniz