5000TL bütçeye klavye önerisi

Bütçe
5000 TL

Camcı

Hectopat
Daha fazla  
Selam, normalde Wraith W75 analog klavye alacaktım. Fakat Wraith sitesini aileme ikna edemedim. Bana ismi yaygın sitelerden bu klavyeye benzer klavye önerirseniz sevinirim. Benzer özelliklerde olmasını istiyorum. Oyun için alacağım (FPS ve hikayeli oyunlar). RGB ve siyah olması tercihimdir. Işıkları azda olsa görünsün, gece hoş bir ortam yaratsın (ortalama bir ışık seviyesi). Switch tercihim: RED/BROWN/GREEN/YELLOW arası bir şey. Her türlü önerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, normalde Wraith W75 analog klavye alacaktım. Fakat Wraith sitesini aileme ikna edemedim. Bana ismi yaygın sitelerden bu klavyeye benzer klavye önerirseniz sevinirim. Benzer özelliklerde olmasını istiyorum. Oyun için alacağım (FPS ve hikayeli oyunlar). RGB ve siyah olması tercihimdir. Işıkları az da olsa görünsün, gece hoş bir ortam yaratsın (ortalama bir ışık seviyesi). Switch tercihim: RED/BROWN/GREEN/YELLOW arası bir şey. Her türlü önerinizi bekliyorum.

Kampanyalarla beraber RS6 (Wraith'i görmedim sonradan fark ettim)

Gaming genden kampanyalarla beraber EZ63 falan olabilir düşünürsen coiledde çıkıyor içinden diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı