En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Merhaba arkadaşlar bu sistemi GTX 1660 Super yükseltmesiyle almayı düşünüyorum ileride 8 GB RAM ekleyeceğim sizce alınır mı?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Merhaba arkadaşlar bu sistemi GTX 1660 Super yükseltmesiyle almayı düşünüyorum ileride 8 GB RAM ekleyeceğim sizce alınır mı?
www.teknobiyotik.com
10400 Ryzen 5 3600'u bile oyunlarda gecen bir islemci rahatca alabilirsiniz ama islemcinin chipseti daha yeni nesillere upgrade için uygun degil. Butceniz varsa 10600K almanizi oneririm butcenizi zorlarsaniz vereceginiz paraya degecektir. Bir de 10400 alacaksaniz eger cok az daha para verip 10400F alin.