Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 17 Haziran 2023 #1 Esen olsun, bütçem 5K belki 5.5k. Sıfır mümkün değil zaten, ikinci el nasıl bir ürün önerirsiniz? Ayrıca bütçem yeterli mi?
Esen olsun, bütçem 5K belki 5.5k. Sıfır mümkün değil zaten, ikinci el nasıl bir ürün önerirsiniz? Ayrıca bütçem yeterli mi?
AquaBF Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 Bütçeni cüzi bir miktar arttırıp 2. el Logitech G27 bakabilirsin
SebastianRaikkönen Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2023 #3 AquaBF dedi: Bütçeni cüzi bir miktar arttırıp 2. el Logitech G27 bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam internette ben sadece ikinci nesil bulabildim. Sıfır bulamadım.
AquaBF dedi: Bütçeni cüzi bir miktar arttırıp 2. el Logitech G27 bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam internette ben sadece ikinci nesil bulabildim. Sıfır bulamadım.
AquaBF Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 SebastianRaikkönen dedi: Hocam internette ben sadece ikinci nesil bulabildim. Sıfır bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sıfır yok çünkü, arkadaşın bütçesi de düşük, bu bütçeye göre en iyi alınabileceklerden birisi g27.
SebastianRaikkönen dedi: Hocam internette ben sadece ikinci nesil bulabildim. Sıfır bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sıfır yok çünkü, arkadaşın bütçesi de düşük, bu bütçeye göre en iyi alınabileceklerden birisi g27.