5000TL FPS için gamepad önerisi

emreguvncc

Hectopat
Makaleler
1
Şu an Xbox 9. nesil kolunu kullanıyorum memnunum. Fakat kolun arkasında ek tuşlar lazım. CoD BO6 oynuyorum. Bir tanıdığım Kanada'dan gelecek ve oradan aldırmayı düşünüyorum. (orası için de Türkiye için de 5000TL bütçem var, biraz daha yükseltebilirim). Yurt dışından Xbox Elite 2 (Core olanı değil) gamepad almak istiyorum fakat neredeyse herkes sıkıntı yaşamış ve Xbox için hangi ülkede satın alındıysa orada geçerli oluyormuş, yani elimde patlama ihtimali yüksek. Sonuçta az para vermiyorum. Gamepadden beklediklerim ise şöyle.
Xbox kolu gibi olması lazım analoglar farklı taraflarda.
Arkada ulaşılabilir tuşlar olması lazım.
Yurt dışından geliceği için ve büyük ihtimalle garantisi burada geçerli olmayacağı için sağlam ürün olmalı, o kadar para verip sadece 1 yıl kullanmak istemiyorum.
Pilli mi bataryalı mı fark etmez.
Xbox Elite 2'deki gibi yüksek analog çıkarsa çok iyi olur.
Ürün ille yurt dışından alınması gerekmiyor Türkiye'den de alabilirim yeter ki 5000 üstüne çok çıkmasın.
Bilgisayardan oynadığım için PS kollarına pek sıcak bakmıyorum.
Eğer Xbox Elite 2 alırsam garantisi burada geçerli olmayacağı için ortalama tamir ücreti ne kadar veririm?

Güncel.

Son düzenleme:
FPS için bence gamepad almayın klavyeyle oynayın FPS'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…