5000TL game developer için PC toplama

Bütçe
5000TL
Unreal Engine 4 ağır bir program CryEngine 5'de çok ağır program Unity ile başlamanızı öneririm.

Unreal Engine hiç kullandiniz mi? Kullanmadıysanız kullanmanızı öneririm en iyi ve en kolay oyun moturu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Unreal Engine hiç kullandiniz mi? Kullanmadıysanız kullanmanızı öneririm en iyi ve en kolay oyun moturu.

Kullandım projenin başında işlemler çok basit oluyor. Sonra bilgisayar gerçekten zorlanıyor. Özellikle light build süreleri çok uzun sürüyor ve her cisim koyduktan sonra bunu yapıyoruz o yüzden RTX bir ekran kartı önerdim ve oyunu başlattığında veya yeni büyük bir cisim koyduğunda çökmeler olabiliyor bunu çok yaşadım ve iyi bir bilgisayarım olmadığı için uzun bir ara verdim sanırım bilgisayar alınca tekrar başlarım ama şimdi normal kodlamaya başladım bilgisayar için yük oluşturmadığı için onu yapabiliyorum sadece. Bu arada güçlü bir bilgisayar alırsanız CryEngine 5'i de deneyin derim.

Zaten ben de o yüzden bilgisayar toplamak istiyorum laptopun ekran karti GeForce 710M yani çöp o yüzden hep moturu orta kalitede çalıştiriyorum. Yaza yeni bir bilgisayar toplarsam hayalimdeki oyunu geliştirebileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…