5000TL Gaming laptop önerisi

Pottunne

Hectopat
ROG GL502VS | Notebook | ASUS Türkiye

**** 2. el ****

6700 HQ
8 GB RAM
GTX 1070 8 GB
480GB SSD

**** Bataryasi bitik ( yenisi 800~950 )

*** Ikinci el olarak 5000 TL'ye bırakıyor biri. Nasil kullanildigi hakkinda fikrim yok ama dışardan bakinca temiz kozmetigi 10/10 duruyor.

** Ben öyle son model oyunlari oynamak icin degil de bizzat bilgisayari fazla yormayacak MMORPG oyun oynamak amacım.

* Niye bu modele bakıyorsun o zaman git 1050 Ti 1050 modeller işini görür diyen olacaktır.

~ Fiyat bayağı makul gibi geldi sadece danışmak istedim 1070 kart için.
~~ Ya da 4bin bandinda 9750H 1650'lere bakacagim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektronik şans işi sıfır aldığın ürün bile kusurlu gelebiliyor ya da sorunları ile uğraştırabiliyor. Şahsi fikrim 2.el ürün alıp şansımı denerdim. En kötü satıcı ile anlaşıp Vatan, Teknosa gibi teknoloji marketlerine gidip 50 lira vererek ürünü test ettirebilir içini açıp kontrol ettirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası gayet uygun. İşlemcisi ilk defa o ekran kartı ile birleştiğini gördüm. Birkaç oyun testi yapın. Darboğaz yoksa alabilirsiniz. Şehriniz neresi? Birde biz bakalım belki daha güzel birşey bulabiliriz.

Buradan sarı site linki atmak münasip mi bilmiyorum ama benim de bir ilanım var msi marka laptop 1050 ti i5 8.nesil işlemci . Detaylar için pm atın bir görüşelim ilgilenirseniz :)

Son düzenleme:
Açıkçası gayet uygun. İşlemcisi ilk defa o ekran kartı ile birleştiğini gördüm. Birkaç oyun testi yapın. Darboğaz yoksa alabilirsiniz. Şehriniz neresi? Birde biz bakalım belki daha güzel birşey bulabiliriz.
Sağolsunlar hesabıma kısıtlama getirmişler cevap veremedim o an. Bravo yani yetkililere.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı