X Xentum Hectopat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 105 18 Ekim 2020 #1 Merhabalar 5000 TL gibi bir bütçem var. YouTube ile uğraştığımdan işlemcisi iyi bir sistem toplamak istiyorum. Bunun yanında oyun da oynadığımdan dolayı size danışmak istedim, önerileriniz var mı?
Merhabalar 5000 TL gibi bir bütçem var. YouTube ile uğraştığımdan işlemcisi iyi bir sistem toplamak istiyorum. Bunun yanında oyun da oynadığımdan dolayı size danışmak istedim, önerileriniz var mı?
yigitsavas Decapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 774 Çözümler 2 Yer izmir/güzelbahçe 18 Ekim 2020 #2 Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Neden kızgın attın çok biliyorsan sen öner. Son düzenleme: 18 Ekim 2020
Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Neden kızgın attın çok biliyorsan sen öner.