5000TL ile monitörsüz Sistem Toplama

Bütçe
5000 TL

Hasan Basri Deli

Hectopat
Yer
nowhere
Daha fazla  
Meslek
köle
Merhaba arkadaşlar. 5000TL limitim var ve şu an doların bir tık düşmesinin gazıyla sonunda bir bilgisayar almaya karar verdim. Bütün parçaları tek bir siteden almayı istiyorum çünkü tek bir yere taksitli borcum olsun kafasındayım. Genel olarak baktığımda şu an en hesaplı site hepsiburada.com gibi görünüyor o yüzden kafamdaki sistem için oraya baktım. Lafı daha fazla uzatmadan kafamdaki parçaları sizlere göstermek ve fikirlerinizi almak istiyorum, sizce bu sistemi dizsem nasıl olur? Yanlışlarım neler? Nasıl değişiklikler yapmalıyım? Yakınlarda daha iyi indirimler olacak mı? Şimdiden teşekkür ederim. <3<3<3

İşlemci:

Anakart:

Ekran Kartı:

RAM:

SSD:

Kasa ve PSU:

Son düzenleyen: Moderatör:
O SSD'yi açıkçası önermem.
PC hocası'nın çıkardığı sistemi alabilirsin.
Link: Prime 5500 [PC Hocası] | i3 10100F RX 5500 XT 8GB DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Ekran kartı beni şüphelendiriyor hocam, acaba 1650Super'e yetişebilen bir ekran kartı mı? Isınma sorunu başıma dert açar mı? Memleketin en sıcak şehirlerinden biri olan Hatay'da yaşıyorum Bu konuda tecrübeliyim, AMD buraya pek dayanamaz gibi geliyor.

Pollux 3T-10'u öneren çok kişi oldu ama hazır sistem yerine kendim dizsem daha iyi bir sonuç yakalayacakmışım gibi geliyor.
Arkadaşlar dizdiğim sistem alınır mı? Yorumlarınızı hala bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…