5000TL kasa ve sıvı soğutma önerisi

yncc

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 5bin TL'ye 240mmlik sıvı soğutma ve buna uygun kasa önerilerinizi atar mısınız? Model söylerseniz 2.elden de bakabilirim.

4060 ve 3700X mevcut sistemimde.

Kule tipi soğutma yeterli olacaktır, https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...pered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-50872 kasa olarak bildiğim bu var daha iyi bir seçenek çıktıysa bilmiyorum.

2'si de yeterli olacaktır, daha ileriye dönük isterseniz peerless assassin daha iyi.

Kasa olarak güç kaynaklı dememişsiniz, güç kaynaklı atmak benim hatam.

Zoko amiral. Sıvı soğutma deepcool le520 fakat bence sıvı soğutma yerine peerless assasin tak.
öneri için sağolun hocam, zokonun malzeeme kalitesi naasıl acaba daha önce kullanmadım. Birde yakın zaman içinde 5700x3d ye geçeceğim sizce yeterli olur mu peerless

öneri için sağolun hocam, zokonun malzeeme kalitesi naasıl acaba daha önce kullanmadım. Birde yakın zaman içinde 5700x3d ye geçeceğim sizce yeterli olur mu peerless
Gayet iyi. Fason üretim ama epey sağlam. Fanların ledleri gidebiliyor onu da sonra değiştirirsin. Aşırı geniş ve çok iyi hava alıyor. E-atx anakart bile sığıyor.

Yeterli olur evet.

Raijintek Ponos Ultra MS4 kasa da vardı ama sanırım satışı kalmamış.

Kanka niye beğenmedimi geri çekip bir daha attın anlamadım? Dark kasaların yorumlarına bak malzeme kalitesinin ne kadar berbat olduğunu görürsün. Yani ben keyfimden söylemiyorum adamın parası çöp olmasın diye konuşuyorum. Kullanmadığın malın fanboyluğunu yapmana gerek yok. MSI kasa minnacık ayrıca matx anakart alıyor sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı