Güç kaynaklı fiyat performans olduğu için attım. PSU istemediğini fark etmedim dalgınlığıma gelmiş.Ön tarafı plastik kasa atıyorsun benim söylediğim kasayı beğenmiyorsunPSU istememiş ayrıca kimse.
öneri için sağolun hocam, zokonun malzeeme kalitesi naasıl acaba daha önce kullanmadım. Birde yakın zaman içinde 5700x3d ye geçeceğim sizce yeterli olur mu peerlessZoko amiral. Sıvı soğutma deepcool le520 fakat bence sıvı soğutma yerine peerless assasin tak.
Yeterli olacaktır.öneri için sağolun hocam, zokonun malzeeme kalitesi naasıl acaba daha önce kullanmadım. Birde yakın zaman içinde 5700x3d ye geçeceğim sizce yeterli olur mu peerless
Gayet iyi. Fason üretim ama epey sağlam. Fanların ledleri gidebiliyor onu da sonra değiştirirsin. Aşırı geniş ve çok iyi hava alıyor. E-atx anakart bile sığıyor.öneri için sağolun hocam, zokonun malzeeme kalitesi naasıl acaba daha önce kullanmadım. Birde yakın zaman içinde 5700x3d ye geçeceğim sizce yeterli olur mu peerless
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.