5000TL kask önerisi

Enes Karatepe

Decapat
Daha fazla  
Bütçem 5000 bin TL civari paranın hepsini kullanmak zorunda değilim. Racing tip bir kask olmasıni istiyorum görünüşü güzel olsun sağlam olsun. Gerçi 5000TL'ye çok sağlam bir kask bulamazsın aşaği yukari hepsi ayni derecede sağlam fiyat performans ürünü arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Scoripon exo 491 aklıma gelenlerden bu bütçede. Bir bakın isterseniz. Motomax satıyor Scorpion'u.

Hocam kask güzelde butceyi geciyor.

Arkadaşimda ls2 rapid var ama ne kadar iyi bilmiyorum baska bir yerde ls2 almayin aldirmayin diye birsey gordum axor vardi axor kasklari övüyolardi

Arkadaşimda LS2 Rapid var ama ne kadar iyi bilmiyorum baska bir yerde LS2 almayin aldirmayin diye bir şey gordum axor vardi axor kasklari övüyolardi.

Arkadaşimda LS2 Rapid var ama ne kadar iyi bilmiyorum baska bir yerde LS2 almayin aldirmayin diye bir şey gordum axor vardi axor kasklari övüyolardi.

5300 lira civarına geliyor nakit aldığınız zaman. Kafanızdan bahsediyoruz. 300-500'ün lafını etmek zorunda kalıyorsanız motora binmenizi erteleyin bence.

Hocam 300-500'ün lafını etsem zaten 5000 bin yazmazdım fiyat 7 bin küsur gozukuyor bahsettiğiniz kaskta fakat benim dediğim 5000 civari gibi işte tam 5 olur 5500 olur 4500 olur fiyat performans kaski olur bahsettiginiz kasktan daha iyidir belki biraz araştirarak almak istiyorum AGV Shoei gibi markalara param yetse keşke onlardan alsam ama bütçem kisitli. Bu arada fiyata yanlış bakmişta olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı