VGN Dragonfly Wireless Mouse (tahminimce zam çok yakın stok bitince zam gelir)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Veya.
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...switch-kablosuz-mekanik-fiyati,684010569.html (bu klavye kablosuz 2.4 GHz dongle var)
Ha illa kablolu dersen daha ucuza Redragon K630 Pro var. K530 Pro ile tamamen aynı, sadece kablolu hali.
Fareyi kendim deneyimledim harika mouse fiyatının çok üzerinde. Ben kalite ve hissiyat bakımından Superlight Pro'dan dah iyi oldugunu düşünüyorum.
K530 Pro da gecikme vs. hissetmedim, tuşların hissiyatı tok ve takır tukur etmiyor. Malzeme kalitesi iyi, ayrıca customazible yani switch, tuş değişimi falan yapabiliyorsun. Kutuda 2.4 GHz dongle, 4 tane brown switch, tuş sökücü ile birlikte geliyor.
Kişisel klavyem sırf puding klavye diye aldığım Rampage parvus, ama switch kalitesi, sesi, hissiyatı olarak asla önermem, görüntü olarak iyi tabii.