5000TL klavye ve mouse önerisi

Bütçe
5000
Neye göre kötü? Sebebini belirtir misin?
Batarya süresi berbat bir mouse. İleride çok sıkıntısını çeker. Ben mouselarda belli bir donanımdan sonrasını çok gereksiz görüyorum. 15 gram kimseyi öldürmez 2 haftada 1 şarja takar geçer. Donanım olarak daha iyi fakat kendim de kablosuz mouse kullanıcısı olarak pil ömrünü çok önemsiyorum.

Evet 250 mAh biraz az gibi görünüyor ama bence çok fazla büyütülecek bir sorun değil. Sırf bu sebepten ötürü mouse "kötü mouse" diyemezsiniz. Zaten bu fiyata çok az muadili var.

İki mouse elimize verseler logoları kaldırılıp hangisi hangisi anlayamayız kullanımda. Pil ömrünün 10 kat felan daha iyi oldugunu ve donanımlarının çok yakın oldugunu göz önünde bulundurursak vgn f1 pro max tercih ederim.

Forum çoluk çocuk dolmuş kendi fikrimizi belirtip iki öneri yapıyoruz biri dalga geçer biri disslike atar. Alacak olan sen değilsin arkadaş ben fikir sunuyorum. Beğenmiyorsan adam akıllı tartışalım dalga geçmenin ne lüzumu var? Çok saygısızsınız arkadaşlar.

Son düzenleme:

Saygısızım.

Hocam hayırlı akşamlar,
Aynı klavye ve mouse alacağım bende konu açmıştım ama.
Tofu V2 kaçırdık klavye olarak aynı kalitede başka önerileriniz var mıdır matcha latte kimse almıyor ya da önermiyor sanırım nedenini bilmiyorum.
Almışken bir kere almak istiyorum swicth olarak ses çıkarması benim için sorun değil aksine daha çok seviyorum özellikle Green switch tarzı bana önereceğiniz başka marka klavye var mıdır?
Mouse olarak Scyrox V8 alacağım bende.

Latte swichte gayet güzel aralarında çok bir fark yok aslında bu arada öneri almak istediğiniz kişiler konunuza etiketlemeniz daha iyi olacaktır böyle konu dağılmış olacak.

Matcha latte bayağı iyi, kesinlikle kaçırmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Klavyenin şu an 3000TL'ye kadar doğru düzgün dengi yok diye biliyorum. Bunu kaçırma bence.

hocam bu klavye yerine ace 60 pro önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…