XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.588 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #21 hamutcan dedi: Hocam bu klavye yerine ace 60 Pro önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Manyetik isteniyorsa en iyi seçenek ama G75 Pro kadar iyi değildir.
hamutcan dedi: Hocam bu klavye yerine ace 60 Pro önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Manyetik isteniyorsa en iyi seçenek ama G75 Pro kadar iyi değildir.
hamutcan Centipat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #22 RyNx358 dedi: 60 ve manyetik swicht istiyorsan alabilirsin bende şu an onu kullanıyorum sorun varsa cevaplarım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ikisinde karar kıldım eğer söyleyeceğin ekstra bir şey varsa söyleyebilirsin. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (66).png 24,2 KB · Görüntüleme: 20
RyNx358 dedi: 60 ve manyetik swicht istiyorsan alabilirsin bende şu an onu kullanıyorum sorun varsa cevaplarım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ikisinde karar kıldım eğer söyleyeceğin ekstra bir şey varsa söyleyebilirsin.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.094 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #23 hamutcan dedi: Hocam bu ikisinde karar kıldım eğer söyleyeceğin ekstra bir şey varsa söyleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 2side mükemmel seçim 15'inde bende sycrox V8 geçeceğim klavye zaten bayağı güzel farede bir o kadar güzel.
hamutcan dedi: Hocam bu ikisinde karar kıldım eğer söyleyeceğin ekstra bir şey varsa söyleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 2side mükemmel seçim 15'inde bende sycrox V8 geçeceğim klavye zaten bayağı güzel farede bir o kadar güzel.
hamutcan Centipat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #24 RyNx358 dedi: 2side mükemmel seçim 15'inde bende sycrox V8 geçeceğim klavye zaten bayağı güzel farede bir o kadar güzel. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımınız için çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
RyNx358 dedi: 2side mükemmel seçim 15'inde bende sycrox V8 geçeceğim klavye zaten bayağı güzel farede bir o kadar güzel. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımınız için çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.