5000TL Laptop Önerisi

xarresa

Hectopat
Bu sene üniversiteye gideceğim için laptop almam lazım. Hem yazılım için hem oyun için pil ömründe sıkıntı yaratmayacak modeller var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi arkadaşlar gelip kalın, ağır, dev gibi taşınabilirliği masaüstü kadar zor bilgisayarlar önerecekler. Ben önce davranıp Huawei Matebook D 15.6" Intel® Core i5-8250U 8GB 1TB Gri Notebook Fiyatı ve Özellikleri önereyim size en iyisi. Matebook oyunlarda çok iyi performans vermez fakat League Of Legends tarzı oyunlar için kesinlikle yeterli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
GTA 5'te Mx150 gayet iyi bir performans sergiliyor. Gördüğünüz gibi yüksek ayarlarda benchmark testinde 30-40 FPS veriyor. 8 GB ram'e sahip, DDR4. 1 TB HDD var HDD olması kötü biliyorum fakat bu bütçeye de bu kadar :D. Harici bir SSD kullanmanız mümkün. Triline 2.5" Sata Ssd Usb 3.0 Harici Harddisk Kutu Slim Alüminyum - GittiGidiyor Bu tarz bir ürün kullanılabilir. SSD performansı düşebilir fakat yinede HDD'den daha iyidir. Bu dizüstü her türlü işe uygun bence. Oyun performansı fena değil. İnce, şık, hafif, sonuç olarak bir dizüstü çantası ile çok rahat taşınabilir. Film, video izlemek içinde uygun. Full HD bir bilgisayar.

İlk defa Huawei öneren biri oldu. Teşekkür ederim fakat ben biraz daha oyun odaklı bir bilgisayar istiyorum. SSD olmaması kötü 256gb bile olsa Windows’u ona kurmak istiyordum.Monster hakkında ne düşünüyorsun ?

İlk defa Huawei öneren biri oldu. Teşekkür ederim fakat ben biraz daha oyun odaklı bir bilgisayar istiyorum. SSD olmaması kötü 256gb bile olsa Windows’u ona kurmak istiyordum.Monster hakkında ne düşünüyorsun ?
Monster alacağınıza kasa alın daha iyi bence. Ağır, taşınabilirliği rezalet bilgisayarlar. Onlara dizüstü kesinlikle denmemeli. Başka bir forumda okudum, üzerinde bir adet PCI express x4 slotu var sanırım. PCI express x4 slotuna uygun SSD alıp o slot üzerinden kullanmanız mümkün. SSD kullanmasanız bile fiyat seviyesine göre çok iyi bir dizüstü diyebilirim. Dizüstü diye Monster alıp masaüstünde kullanmaya mahkûm olmak acı verici olacaktır.

Hocam kusura bakmayın HUAWEI MATEBOOK 13/i5- 8265U/8GB RAM/256GB SSD/Intel HD/13"2K/ Space Grey SSD ile gelen versiyonu mevcut. Bunu alıp üzerine bir taşınabilir HDD alınabilir veya 512 GB SSD alınıp içersindeki ile değiştirilebilir.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum uzun yazın ve zahmetin için fakat o paraya gtx1050 ekran kartına sahip bir bilgisayar almak daha mantıklı geliyor. Daha önce de belirttiğim gibi Huawei bilgisayar öneren olmadı. Piyasadaki yeri hakkında da çok fazla bilgim yok. Şu bilgisayarlar için ne düşünüyorsunuz acaba

Alınır monster, için rahat olsun kullanan arkadaşlarımın tek yakındığı yanı ısınması, undervolt ile kontrol altına alınabilir, klasik laptop sorunudur ısınma zaten. Ben de test etmiştim mağazalarında kaliteli bilgisayarları var.

Şu bilgisayarı düşünebilirsin 1650 ekran kartı var, 1050Ti’dan daha fazla performansı var;
HP Pavilion 15-BC503NT Intel Core i5 9300H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1650 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 6ZL74EA
HP Pavilion 15-BC503NT Intel Core i5 9300H 8GB 1TB + 128GB Fiyatı
Ram takviyesi yaparsan 8 GB daha sıkıntısız şekilde götürür seni.

Alınır monster, için rahat olsun kullanan arkadaşlarımın tek yakındığı yanı ısınması, undervolt ile kontrol altına alınabilir, klasik laptop sorunudur ısınma zaten. Ben de test etmiştim mağazalarında kaliteli bilgisayarları var.

Şu bilgisayarı düşünebilirsin 1650 ekran kartı var, 1050Ti’dan daha fazla performansı var;
HP Pavilion 15-BC503NT Intel Core i5 9300H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1650 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 6ZL74EA
HP Pavilion 15-BC503NT Intel Core i5 9300H 8GB 1TB + 128GB Fiyatı
Ram takviyesi yaparsan 8 GB daha sıkıntısız şekilde götürür seni.

Daha iyi olmasına rağmen aradaki fiyat farkının sebebi nedir ? Bir de hiç yorum olmaması biraz düşündürüyor beni.

Daha iyi olmasına rağmen aradaki fiyat farkının sebebi nedir ? Bir de hiç yorum olmaması biraz düşündürüyor beni.
Nedenini bilmiyorum ama bir sahtekarlık söz konusu değildir zannetmiyorum. Hp bilgisayarlarda genelde az yorum oluyor zaten, bu bütçe aralığında bundan iyisine denk gelmedim şu an.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı