Monster alacağınıza kasa alın daha iyi bence. Ağır, taşınabilirliği rezalet bilgisayarlar. Onlara dizüstü kesinlikle denmemeli. Başka bir forumda okudum, üzerinde bir adet PCI express x4 slotu var sanırım. PCI express x4 slotuna uygun SSD alıp o slot üzerinden kullanmanız mümkün. SSD kullanmasanız bile fiyat seviyesine göre çok iyi bir dizüstü diyebilirim. Dizüstü diye Monster alıp masaüstünde kullanmaya mahkûm olmak acı verici olacaktır.İlk defa Huawei öneren biri oldu. Teşekkür ederim fakat ben biraz daha oyun odaklı bir bilgisayar istiyorum. SSD olmaması kötü 256gb bile olsa Windows’u ona kurmak istiyordum.Monster hakkında ne düşünüyorsun ?
Alınır monster, için rahat olsun kullanan arkadaşlarımın tek yakındığı yanı ısınması, undervolt ile kontrol altına alınabilir, klasik laptop sorunudur ısınma zaten. Ben de test etmiştim mağazalarında kaliteli bilgisayarları var.İlk defa Huawei öneren biri oldu. Teşekkür ederim fakat ben biraz daha oyun odaklı bir bilgisayar istiyorum. SSD olmaması kötü 256gb bile olsa Windows’u ona kurmak istiyordum.Monster hakkında ne düşünüyorsun ?
Alınır monster, için rahat olsun kullanan arkadaşlarımın tek yakındığı yanı ısınması, undervolt ile kontrol altına alınabilir, klasik laptop sorunudur ısınma zaten. Ben de test etmiştim mağazalarında kaliteli bilgisayarları var.
Şu bilgisayarı düşünebilirsin 1650 ekran kartı var, 1050Ti’dan daha fazla performansı var;
HP Pavilion 15-BC503NT Intel Core i5 9300H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1650 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 6ZL74EA
HP Pavilion 15-BC503NT Intel Core i5 9300H 8GB 1TB + 128GB Fiyatı
Ram takviyesi yaparsan 8 GB daha sıkıntısız şekilde götürür seni.
Nedenini bilmiyorum ama bir sahtekarlık söz konusu değildir zannetmiyorum. Hp bilgisayarlarda genelde az yorum oluyor zaten, bu bütçe aralığında bundan iyisine denk gelmedim şu an.Daha iyi olmasına rağmen aradaki fiyat farkının sebebi nedir ? Bir de hiç yorum olmaması biraz düşündürüyor beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.