5000TL masaüstü sistem için fan önerisi

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba kasanın soğutmasından memnunum açıkçası önü meşh bir kasa sıcaklığı stabil geziyor sadece ön taraftaki fanlar ses yapmaya başladı eskidiğini belli ediyorlar. RGB icecue üzerinden kontrol edilebilen soğutması düzgün olandan önerisi istiyorumdan fiyatları ne kadardır bilmiyorum. Bütçe 5 bin olabilir.

Kaç adet??

Icecue dediğin Corsair'in rgb için yazılımı bildiğim kadarıyla anakarttaki yazılımdan ziyade kendi uygulaması.

Önereyim o zaman uyumlu olsun diye çünkü açıkçası Corsair'in kendi uygulamasıyla diğer markaların rgb fanları sekronize olur mu hiç fikrim yok yoksa uygun fiyatlı Silverstone falan önerecektim.

Kaç adet??

Icecue dediğin Corsair'in rgb için yazılımı bildiğim kadarıyla anakarttaki yazılımdan ziyade kendi uygulaması.

Önereyim o zaman uyumlu olsun diye çünkü açıkçası Corsair'in kendi uygulamasıyla diğer markaların rgb fanları sekronize olur mu hiç fikrim yok yoksa uygun fiyatlı Silverstone falan önerecektim.
Evet yanlış yazmışım araç kullanırken konu oluşturdum da 😅

Kaç adet??

Peki anakart üzerinden herhangi bir şeyle ayar yapabilirmiyim rgb üzerinde? Yada başka bir uygulama vs varmıdır?

Kaç adet??

Peki anakart üzerinden herhangi bir şeyle ayar yapabilirmiyim rgb üzerinde? Yada başka bir uygulama vs varmıdır?
Kaç adet??

Adet olarak 6 tane yeterli şuan 4 takılı ama diğer kasamında iki fanı düşük güçte o yüzden.

Anakartlar zaten genelde rgb destekli oluyor. Asus aura sync, Gigabyte rgb fusion gibi.

Aldığınız rgb fan ile de sorunsuz kullanırsınız sıkıntı değil. Ben icecue ile kullanacağım diyince Corsair in özel yazılımı ve birbiriyle uyumlu gibi anladım bir an ondan Corsair önerdim.

Anakartlar zaten genelde rgb destekli oluyor. Asus aura sync, Gigabyte rgb fusion gibi.

Aldığınız rgb fan ile de sorunsuz kullanırsınız sıkıntı değil. Ben icecue ile kullanacağım diyince Corsair in özel yazılımı ve birbiriyle uyumlu gibi anladım bir an ondan Corsair önerdim.
Evet evet hocam doğru anlamışsınız corsairin yazılımı olan icue var şuan bende de bu programı kullanmadan herhangi bir ayar yapabilirmiyim rgb lere onu da merak etmedim değil açıkçası :)

Anakarttaki rgb desteğinden bir şeyler yapılabilir de diğerleriyle nasıl sekronize olur onu bilemem açıkçası. Siz riske atmayıp yine corsair fan alın madem bütçeniz de var temiz olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı