5000TL monitör önerisi

Efruzbey

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi 1660X Super Ventus, İ3 10105F, 16GB Ram(2x8) 500gb m2 ssd
LG 24GN65R-B
Meslek
Bilişim Bölümü Meslek Lisesi
5000TL monitör önerisi genellikle FPS oyunları ve dizi film için kullanıyorum.
Bu monitör alınır mı? Ya da daha iyisi var mı?
Alınır, biraz daha çıkarsanız:

Alınır, biraz daha çıkarsanız:

MSI G2412 daha iyi olmaz mi Gigabyte yerine? Hem daha iyi renkli hem de olu piksel makinesi degil.

MSI G2412 daha iyi olmaz mi Gigabyte yerine? Hem daha iyi renkli hem de olu piksel makinesi degil.
Gigabyte'da değil zaten. Karsilasanlarin sayısı biraz fazla fakat kesin çıkacak diye birsey yok. Ayrıca daha ergonomik G2412'ye göre.

Gigabyte'da değil zaten. Karsilasanlarin sayısı biraz fazla fakat kesin çıkacak diye bir şey yok. Ayrıca daha ergonomik G2412'ye göre.

Vallahi ben de karsilastim olu piksel. Dun birini daha gordum. Acilan tonlarca konu var. İtopya yorumlari var. Yani, tabii ki olu piksel sart degil ama hangi monitorun bu kadar olu piksel sikayeti var?

Vallahi ben de karsilastim olu piksel. Dun birini daha gordum. Acilan tonlarca konu var. İtopya yorumlari var. Yani, tabii ki olu piksel sart degil ama hangi monitorun bu kadar olu piksel sikayeti var?
Konu sahibine önerim, butcesi 5k'yı asamiyorsa ve onceligi ergonomi ise G24F-2 alması risk alıp. Risk almak istemiyorsa G2412 öneririm bende.

Hangisi daha iyi ise o

Dediğim gibi, ölü piksel konusunda risk almak istemiyorsanız ve ergonomi çok ön planda değilse G2412, risk alabilecekseniz ve ergonomi on planda ise G24F-2 tercih edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı