5000TL monitör önerisi

yeniceri39

Decapat
Daha fazla  
Maksimum 5000TL kadar monitör önerisi yapar mısınız?

RX570 ekran kartına sahibim. Çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyorum çok olmasa da.

Fiyatı İyi.
Bütçeniz 3000TL ve altında değilse Gamepower, powerboost, cvbox, powercolor vs. gibi markalara prim vermeyin. Asus, Dell, Lenovo, MSI gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

Bütçeniz 3000TL ve altında değilse Gamepower, powerboost, cvbox, powercolor vs. gibi markalara prim vermeyin. Asus, Dell, Lenovo, MSI gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
Prim vermeyin derken neyi kast ettiniz hocam?
Tr0rist markası mı bunlar :D

Başka açılan bir konuda bunu buldum.

Hocam muhtemelen kronik sorunu var ekranımın altında çizgiler çıkmaya başladı internette arattığımda çoğu kişide de aynı sorun var darbe vs almadı bakabilirsiniz.
Doğrudur, bilmediğimden sordum :D

Estağfurullah, öyle bir kastım yok o marka karalamaya girer. Ben sadece verilen paranın kaliteli ürüne harcanması için tavsiyelerde bulunuyorum.

Yahu şöyle bakınca kağıt üzerinde mükemmel duruyor. 200Hz tazeleme hızları, 1ms gecikme, free syncler G syncler, yetmemiş 1500R kavisli VA panel falan. Yani şu ürünü o fiyata satmak bana akıl kârı gelmiyor. Açıkçası 1500R kavis harici diğer değerleri vermeyeceğini düşünüyorum. Verse de ışık sızması ve ghosting dolu bir deneyim olur diye düşünüyorum. Hani hiç bu işlere kafa yormasam, hemen alıp geçeceğim bir ürün. Yani gereğinden fazla iyi duruyo.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı