5000TL monitör önerisi

Bütçe
5000
@jesperz1 MSI MAG 256F aldım iptal ettim. Hem ekran parlaklığı düşük hem de pivot özelliği yok.


O yüzden bunu aldım. @alptonguc, G244PF E2 gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. İkisi arasında pek fark yok. G244PF E2 almak daha mantıklı olacaktır.

Philips'i kötüleyen arkadaşlar ne yaşıyor acaba? Bu fiyatta en sağlam en kaliteli monitör kendisi.

Attığın monitörlerden birisi 23 bin TL. Diğerleri de 9-10 bin bandında. Konu sahibinin 5 bin lira birden çıkacağını nereden biliyorsun? Net bir bütçe yok ortada.
 
ASUS maksimum 8 bin₺, Acer 3-5 bin₺, diğeri 15 bin₺ civarında.

Baktığın yerler büyük ihtimalle 1'e alıp 3'e satıyor, o yüzden fiyatlar uçmuş olabilir. Bir de attığın monitöre bak sen, Philips mi? PUAHAHA!
 
@goktug.59 sizin attığınız Phillips monitörün fiyatına bakın benim attığıma bakın IPS olsun olmasın çok bir fark yok arada yazılımcı değilseniz pivot çok gerekli değil ve 5800 civarında, benim önerdiğim ASUS monitör 4400TL ve konu sahibinin attığı özelliklere sahip. Saçma saçma beğenmedim emojisi atıyorsun.
 
Dünya markası kaliteli TV üreticisi olan Philips'i kötüleyen fanboylar doldu burası. Konu sahibine şimdiden kötü bir monitör alacağı için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, iyi akşamlar diliyorum.

Son olarak önerdiğim bu bütçede en kaliteli olan monitörler aşağıdadır.

 
Son düzenleme:
msı mag 256f hariç çok fazla msı almanızı önermiyorum.G2422 vardı panel sorunundan iade ettim ve iade eden duydum.Evnia içinse neden kötülendiğini anlayamadım tam olarak.
 
Hocam bunlarda ghosting var ya

Evnia baktım hocamda ileriki zamanda monitör tutacagı alıcam bunların arkaları olmuyo diye biliyorum birde herkez pekde memnun değilmiş heralde 1-2araştırma yaptım çoğu kişi ya övüyo ya sövüyo
 

Hocam 2 yıldır ASUS TUF monitör kullanıyorum VQ27AQ1A 2K 170Hz hiçbir rahatsızlık hissetmedim ama siz bilirsiniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…