5000TL monitör tavsiyesi

Bütçe
5000
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F
Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB)
MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB
120 GB WD SSD
1 TB Toshiba HDD
Meslek
Otomotiv teknikeri
Monitör
HP X24C
Arkadaşlar bende olan HP X24C Curved monitörü satıp IPS panel bir monitör almak istiyorum. En az 144Hz olmasını istiyorum. Eğer olursa pivot da olursa tadından yenmez. Genelde oyun için kullanacağım eğer başka tavsiyeleriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz. Benim baktığım 3 adet monitör linkini bırakıyorum aşağıya.

Monitör 1
Monitör 2
Monitör 3

Rampage'i alın eğer Lenovo'nun 27 inç 165Hz olan monitöründen bulursanız ondan alın ben memmunum hem pivot hem kendi hoparlörü var monitörün USB girişleri vsde var bir bakmanı öneririm.

Rampage'i alın eğer Lenovo'nun 27 inç 165Hz olan monitöründen bulursanız ondan alın ben memmunum hem pivot hem kendi hoparlörü var monitörün USB girişleri vsde var bir bakmanı öneririm.

Hocam bazı siteler özelliklerinde 1080P bazılarında ise 2k ya kadar destekler diyor. Bu monitör 2k mı 1080p mi?
Hocam bu ürünü kaçırmayın. Tek söyleyeceğim bu direkt alın bu fiyata bu özellikler bulunmaz.

Bence kesinlikle kendi monitörünüzü satana kadar linkteki cihazın stoğunu beklemelisiniz. Şu anda stokta yok gözüküyor ancak olduğu zaman 5200TL civarlarına satılıyor. Bu fiyatta alabileceğiniz en iyi cihaz sayılabilir. Hem IPS, hem 170Hz hem de asansörlü bir yapısı var, sağa sola yukarı aşağıya oynatabiliyorsunuz, bu büyük rahatlık, hem de 27 inç. Rampage gibi markalara bakmanızı önermem.

Asusun VG249Q3A modeline bakabilirsin hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…