5000TL monitör tavsiyesi

Xaayaah

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Monitör almak istiyorum. Üç ayrı model belirledim hangisini tavsiye edersiniz? Ayrıca başka tavsiyeleriniz olursa değerlendirirm. Ben profesyonel olarak fotoğraf çekiyorum bu konuda iyi olması lazım, aynı zamanda oyun da oynamak istiyorum. Modeller:

1- Monster Aryond
2- Philips
3- Gamepower Bull

Bir an önce sipariş vermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem maksimum beş bin Türk lirası.

Merhaba arkadaşlar. Monitör almak istiyorum. Üç ayrı model belirledim hangisini tavsiye edersiniz? Ayrıca başka tavsiyeleriniz olursa değerlendirirm. Ben profesyonel olarak fotoğraf çekiyorum bu konuda iyi olması lazım, aynı zamanda oyun da oynamak istiyorum. Modeller:

1- Monster Aryond
2- Philips
3- Gamepower Bull

Bir an önce sipariş vermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem maksimum beş bin Türk lirası.
Bunlardan direkt philips hocam. Mag 256f tek rakibi onunda fiyati cok artti. Philips i alabilirsiniz.

Evet Philips iyi gibi içlerinde sanırım. G-Sync yok çok mu önemli bu oyunda? Ekran kartını da yükseltmeyi düşünüyorum sonra.
Adaptive sync var hocam sorun olmaz. Gsync fps inizi monitorunuzun yenileme hizina esitler ve yirtilmalari onler. Fps inizi yuksek tutmak icin kapatmak sorundasiniz yani yine. Farketmeyecektir.

1- Monster Aryond
2- Philips
3- Gamepower Bull

Asusun VG249Q3A modelinede bakabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı