Artık 9000'e çıkarmanız şart düzgün AAA oyun oynamanız için.Ekran kartı piyasasını görmemişsin sen.Merhabalar arkadaşlar. Ben bir PC toplamak istiyorum. Bütçem 5000 TL. CS. GO GTA 5 Valorant gibi oyunlar oynayacağım. Eğer ki bütçe azsa eski laptopumu satıp bütçeyi 6000'e çıkartabilirim.
Arkadaşın dediği oyunlar AAA mı sence?Artık 9000'e çıkarmanız şart düzgün AAA oyun oynamanız için.Ekran kartı piyasasını görmemişsin sen.
Olsun bu oyunları 1080p 70 FPS üstü alması şart.Hele FPS oyunlarında 100 FPS'i aşması şart.Arkadaşın dediği oyunlar AAA mı sence?
Bu sistem ile dediklerinizi yapabilir. Ayrıca bu sistem ile FPS oyunlarında 200+ alabilir.Olsun bu oyunları 1080p 70 FPS üstü alması şart.Hele FPS oyunlarında 100 FPS'i aşması şart.
Ryzen 5 3600--1800 TLMerhabalar arkadaşlar. Ben bir PC toplamak istiyorum. Bütçem 5000 TL. CS. GO GTA 5 Valorant gibi oyunlar oynayacağım. Eğer ki bütçe azsa eski laptopumu satıp bütçeyi 6000'e çıkartabilirim.
RAM 2 tane ve Crucial Ballistix yapılırsa, SSD'de Patriot Burst olursa çok güzel olur.Pollux 3T10-GTX1650 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T10-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Anakartı da B460 yaparsa tadından yenmez.RAM 2 tane ve Crucial Ballistix yapılırsa, SSD'de Patriot Burst olursa çok güzel olur.
Bütçe biraz aşılıyor öyle. Artırabilirse dediğiniz çok iyi olur tabii.Anakartı da B460 yaparsa tadından yenmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.