5000TL RX480 Sistem toplama

İ7 7700 gerek ileride upgrade imkanları gerek performansı için İ7 7500 den çok daha iyidir.
İleride CrossFire felan yapacaksa i7 almalı. Ama bizim tavsiyemiz CrossFire yapmayıp yeni ekran kartları alması. İ5 7500 de bayağı bir süre yeter.

Kardeş AMD fanligim yok tam tersine AMD işlemcilerden de nefret ederim. O zaman site olarak Hepsiburada.com ucuzdu itopya.com'u bilmiyordum. Ondan Hepsiburada attım. Zaten altına not olarak linkler eskidir yazdım.

Zaten itopya.com'da MSI GTX 1060'i bulamadim.

Silah zoru ile aldirmiyoruz sen git GTX 1060 al.

Sen kaç tane konu açtın bu arada? Alacaksan al artık şu sistemi milleti yorup durma hayali sistemler ile.

@FantastikTürk Kendi ağzınızla 1400TL olursa rekabet biter dediniz ve ben size 1400TL lik GTX 1060 attım hatta 1300TL ye Gigabyte markalı özel soğutmalı ekran kartları bile var.Benim GTX 1060'i kuvvetle önermemin sebebi bu.Hazır sizde bunu kabul etmişken RX 480'i önermenin bir anlamı yok.Yani konuyu açan arkadaşım benim sistemi gönül rahatlığıyla alabilirsin

5000 TL'ye monitör koymuyorsunuz. FreeSync bir monitör tercih edilmeli işlemci AMD...

Sen kaç tane konu açtın bu arada? Alacaksan al artık şu sistemi milleti yorup durma hayali sistemler ile.
Kardeşim bilgi istemek yasak mı

Arkadaşlar şu sistem nasıl ?
  • Anakart: Asus Strix B250F Gaming
  • İşlemci: Intel Core i5 7600
  • İşlemci Soğutucu: Thermaltake Frio Silent 14
  • Ram: Gskill 16GB 2400Mhz DDR4 CL15
  • Ekran Kartı: Asus Strix RX 480 8GB
  • SSD: Toshiba OCZ TL100 240GB
  • HDD: WD Blue 1TB 7200RPM
  • Kasa: Thermaltake Versa N21 600W 80+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…