5000TL sıfır ekran kartı önerisi

Swndlrr

Centipat
Daha fazla  
5000TL bütçem var çok güçlü bir şeye ihtiyacım yok sıfır olması lazım. Valorant, ETS, CS gibi cok yüksek olmayan oyunlar oynanacaktır. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sıfır alabileceğin max ekran kartı rx 6500xt 2. El almak istersen rx6600 ondan çok daha fazla güçlü şahsen onu tavsiye ederim.

5000TL'ye sıfır iyi bir ekran kartı bulmak zor denilebilir, 2. el RX 6600 bulabilirseniz daha iyi olur.
Ama her türlü sıfır birşey istiyorsanız:

5000TL'ye sıfır iyi bir ekran kartı bulmak zor denilebilir, 2. el RX 6600 bulabilirseniz daha iyi olur.
Ama her türlü sıfır birşey istiyorsanız:
Bu kartta 2. El sıfır değil hocam.

Bu bütçede sıfır almayın, ikinci elden RX 6600 XT bulursunuz. Eğer sıfır almak istiyorsanız minimum 7k'ya A750 almalısınız.

Çevremde 2. el ekran kartı satan bir yer yok Sahibinden'de falan olsun internet üzerinde 2. el alabileceğim kartlar varsa atabilir misiniz güvenilir herhangi bir sorunda iade alabilecek.

Çevremde 2. el ekran kartı satan bir yer yok Sahibinden'de falan olsun internet üzerinde 2. el alabileceğim kartlar varsa atabilir misiniz güvenilir herhangi bir sorunda iade alabilecek.
Sahibinden'den param güvende ile kargo ile alabiliyorsun.
Ama sorun yaşanırsa iade alır mı bilmiyorum, ama sizin için ne kadar sorun bu bilmiyorum adama sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı