Hayırlı cumalar herkese. 5000 TL gibi bir bütçem var. İleride geliştirebileceğim 2. el ya da 0 fark etmez önü açık bir PC toplamamda yardım edebilir misiniz?
Seagate 1 tb hdd sata harddisk - Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RYZEN 5 PRO 4650G APU İŞLEMCİ - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Pazarlıkla 5100'e getirebilceğimi düşünüyorum. Sizce böyle sistem iyi mi? İleride RTX'ya da 1660 gibi ekran kartı takabileceğim sistem toplamama yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz. Hayırlı cumalar.
Ekran kartı yükseltmesine gerek yok hocam bu günümüz için yeterli bir kart zaten ilerde RAM eklemesi yapmanız yeterli buna videoyu izlemisseniz anlamıssınızdır gayet güzel FPS değerleri veriyor.
Ekran kartı yükseltmesine gerek yok hocam bu günümüz için yeterli bir kart zaten ileride RAM eklemesi yapmanız yeterli buna videoyu izlemisseniz anlamıssınızdır gayet güzel FPS değerleri veriyor.