5000TL telefon önerisi

Ahmet kenger

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5000 bütçem var. Daha da çıkamam. Aklımdaki modeller POCO X3 Pro, samsumg M52 ya da A52.
Bu 3 modelden hangisini önerirsiniz? X3 8/256 olan model. Çok oyun oynamam. Genelde iş yerindeyim. Çok fotoğraf da çekilmem ama kamerası çok kötü olmasın. Genelde PUBG oynarım oynarsam.

Bu seçenekler arasında M52 seçmeniz daha doğru olacaktır. A52 kamera açısından hepsinden üstün lakin donanımı düşük bir model seçenekler arasında.

Bana da M52 mantıklı gibi geldi zaten bu bütçede bu ayarlarda başka telefon yok gibi geldi Xiaomi güzel modelleri denk gelseydi aslında eskiden F/P ürünlerdi ama 😂

Hocam Redmi 40 Gaming cihazının kamera performansı bilmiyorum lakin A52 göre işlemcisi güçlü ama 6 GB RAM var mevcut. Donanım olarak SE2 modeli hepsinden iyi olacağını düşünüyorum kamera oyun performansı dahil lakin bataryasından şüpheliyim çok şarj isteyebilir. Eğer daha iyi bir ekran istiyorsanız A52 iyi bir seçenek olacak.

Hocam Redmi 40 Gaming cihazının kamera performansı bilmiyorum lakin A52 göre işlemcisi güçlü ama 6 GB RAM var mevcut. Donanım olarak SE2 modeli hepsinden iyi olacağını düşünüyorum kamera oyun performansı dahil lakin bataryasından şüpheliyim çok şarj isteyebilir. Eğer daha iyi bir ekran istiyorsanız A52 iyi bir seçenek olacak.
Hocam redmi k40 gaming 12 ram 128 rom mevcut 6 değil :D
Halihazırda iPhone 6 kullanıyorum günde 2 kez şarj ediyorum can sıkıyor se2 de aynı kapasiteye sahip :/

Hepsinin birbirinden üstün olduğu durumlar var elbet ama hem bu bütçede hem de iyi en kriter olacak.

Hocam aklıma bir şey takıldı POCO X3 Pro (8/256)da snapdragpn 860 var aynı şekilde 5000MAH batarya yani ne bileyim kamera haricinde M52 yerine tercih etmem mantıklı olabilir mi kamerası gerçekten kötü müdür yani.

Hocam aklıma bir şey takıldı POCO X3 Pro (8/256)da snapdragpn 860 var aynı şekilde 5000MAH batarya yani ne bileyim kamera haricinde M52 yerine tercih etmem mantıklı olabilir mi kamerası gerçekten kötü müdür yani.

Hocam kamerada gerçekten uçurum var. Eğer biraz daha bütçe varsa ve 128 GB yeterli derseniz POCO X3 GT alabilirsiniz. Kamerası M52 modeline yakın. Performansı yer yer X3 Pro modelinden iyi. Bataryası daha çok dayanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı