5000TL TKL veya %75 klavye önerisi

SekiroSDT

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 5000TL civarı biraz aşabilir. Wireless özelliği olması önemli. Önerisi olan varsa çok teşekkür ederim şimdiden. Beyaz veya mavi kasa olabilir.

Mod 007 he pc olan manyetik. S pole switchler var switch bulmakta zorlanabilirsin. Diğer kalanlar zaten aynı gibi, Furycube öneririm. Ya da timeline.

Mod 007 he PC olan manyetik. S pole switchler var switch bulmakta zorlanabilirsin. Diğer kalanlar zaten aynı gibi, furycube öneririm. Ya da timeline.

Hocam furycube çok hoşuma gidiyor bakalım sanırım onu düşünüyorum setup mavi olmasa Pulsar klavye almak istiyorum ama çok kararsızım Pulsar klavye önerir misiniz nasıl.

Hocam furycube çok hoşuma gidiyor bakalım sanırım onu düşünüyorum setup mavi olmasa Pulsar klavye almak istiyorum ama çok kararsızım Pulsar klavye önerir misiniz nasıl.

Modeline göre değişir hocam hangi modeli? Furycube bayağı güzel.

Pulsar Xboard MS TKL Mekanik Klavye Wraith bunu satıyor şu anda bu çok hoşuma gitti kendisi farem Wraith crazylight mavi yeşil ama bunu alırsam siyah Pulsar'la birlikte kullanırım diye düşündüm veya beyaz çok kararsız kaldım.

Yani bana kalırsa tercih etmem switch olarak eski bir modeli kullanıyor. Yine de size kalmış hocam kasası da ABS.

@egemebb bir de hocam furycube ile birlikte bu keycapsler uyuyor mu acaba Ocean Keycaps

Yani bana kalırsa tercih etmem switch olarak eski bir modeli kullanıyor. Yine de size kalmış hocam kasası da ABS.

Anladım hocam teşekkürler sanırım ben setupu bozmadan bununla devam edeceğim ekstra masraf olacak hem hoş görünmesi için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı