![]()
Furycube F75S Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
AKKO MOD 007B PC Blue on White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5 Timeline RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Bluetooth 5.0, çoklu ana bilgisayar 2.4Ghz (bir alıcıyla) ve kolay geçişli kablolu Type-C modları aracılığıyla birden fazla cihaza bağlanabilir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MOD 007 HE PC Purple Melody Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MOD 007B HE PC Purple Melody, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Mod 007 he PC olan manyetik. S pole switchler var switch bulmakta zorlanabilirsin. Diğer kalanlar zaten aynı gibi, furycube öneririm. Ya da timeline.
Hocam furycube çok hoşuma gidiyor bakalım sanırım onu düşünüyorum setup mavi olmasa Pulsar klavye almak istiyorum ama çok kararsızım Pulsar klavye önerir misiniz nasıl.
Modeline göre değişir hocam hangi modeli? Furycube bayağı güzel.
Pulsar Xboard MS TKL Mekanik Klavye Wraith bunu satıyor şu anda bu çok hoşuma gitti kendisi farem Wraith crazylight mavi yeşil ama bunu alırsam siyah Pulsar'la birlikte kullanırım diye düşündüm veya beyaz çok kararsız kaldım.
Yani bana kalırsa tercih etmem switch olarak eski bir modeli kullanıyor. Yine de size kalmış hocam kasası da ABS.
@egemebb bir de hocam furycube ile birlikte bu keycapsler uyuyor mu acaba Ocean Keycaps
Anladım hocam teşekkürler sanırım ben setupu bozmadan bununla devam edeceğim ekstra masraf olacak hem hoş görünmesi için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.