5000TL yayın sistemi toplama

ShanksTaicho

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 5000TL limitim var. Şu anki laptopum artık el vermiyor yayın ve oyun oynamaya. Bende yeni bir masaüstü toplamak istedim. Önerilerinize açığım istediğim. 250GB SSD olsun ekran kartı Nvidia olsun. Bir de 60Hz 23 ile 24 inç arası ekran önerirseniz sevinirim. Önereceğiniz ekranın ilerde aynı boyutunda 144Hz alacağım. O yüzden şimdilik 60Hz ile idare edeceğim

Sistemi ilerde geliştirmek ve yükseltmek istiyorum o yüzden geleceğe dönük olursa iyi olur. Ekranın 2K oynatmasına falan gerek yok. 1920x1080 Full HD olsa yeter. 1060 6GB olursa iyi olur. Eğer bütçeyi kasıyorsa geçici süreliğine 8GB RAM yeter. Ek 8GB RAM daha alırım sıkıntı yok. Şu anlık yayın yaptığım oyun zaten Fortnite ve CS:GO. İlerde Call of Duty, BF vs yeni nesil oyun yayınları da yapacağım. Ama şimdilik bütçeye uygun topluyorum. İlerde ekran kartını satıp yukseltebilirim, işlemciyi satıp yükseltebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
İdeal yayın bilgisayarında minimum Ryzen 5 1600 olmalı. Bellek 8GB olsa, HDD ve monitör hariç olsa bile 4.500 lirayı aşıyor. O yüzden ekran kartını GTX 1050 Ti yapıp diğer bileşenleri sağlam seç derim. Sonra satar yeni 11** serisinden GTX 1170 alırsın.

O paraya 144Hz ile birlikte şu an zor.

Olabilir hocam GTX 1050Ti de idare eder

O paraya 144Hz ile birlikte şu an zor.
Hocam mesajı okursanız eğer 144Hz sonra alacağım dedim

Öneri için teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, 7500TL limitim var. Hem yayın hem de oyun için bir PC toplamak istiyorum kendi çapımda şöyle bir sistem topladım, sizce nasıl olmuş.

Ek açıklamalar: sistemi ileriye dönük toplamak istiyorum para buldukça sistemi yükselticem bu yüzden ileriye dönük öneriler de bulunursanız süper olur, ekran kartini bilerek 1050Ti olarak seçtim işlemciyi yüksek alabilmek için, ekran kartını ilerde yeni nesil ekran kartları çıkınca ya onlardan ya da 1080Ti almayı düşünüyorum o yüzden önerilerinizi lütfen ileriye dönük yaparsanız sevinirim. Öyle 2k'ya gerek yok 1920x1080 beni idare eder, o yüzden mönitörleri bu şekilde seçtim 1 tanesi oyun monitörü olacak diğerisi ikinci monitör olacak. Eğer 7500TL'ye daha iyi önerileriniz olursa bekliyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…