5000TL'ye ekipman önerisi

Yagzmio

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Team T-Force 32GB 6000MHZ Ram
Gigabyte A620M H 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart
GeForce RTX 4060 Ti 16GB
AMD Ryzen 5 7500F
MLD 1TB M500 M.2 SSD
PowerBoost PB-P3308B 750W 80+Bronze
Selam arkadaşlar. 5000-5500 lira bir bütçem var. Dışarıda kullanmak ıçın Wireless bir kulaklık bilgisayar için yine bir Wireless oyuncu kulaklığı 2. el olması fark etmeksizin bir adet Wireless mouse bir adette Wireless gamepad alacağım. Sistemim komple siyah ama beyaz bir sisteme geçiş yapmak istiyorum. Güncel olarak sadece klavyem beyaz geri kalan ekipmanlarım siyah mouse pad monitor kasa ve kasa bileşenleri dahil. Sizce beyaz sistem mi toplamalıyım?

Hocam kablosuz kulaklık alacaksanız ben minimum H80 alınması kararındayım çünkü kablosuza o kadar para verdiğine değmez diğer türlü bence kulaklığı kablolu tercih edin mouse olarak furylevel Z1 öneririm gamepad hakkında yorumum yok.

Hocam peki beyaz ekipmanlar tercih etmelimiyim yoksa siyaha mı devam edeyim?

Hocam siyah eşyalarınız varsa siyah setup güzel durur Minecraft oynayacaksanız model o iyi olur ancak ben Bloody gibi markaları da iyi buluyorum ben Bloody T50 alacagım cok ucuz drag Click ile 40 CPS yapanlar var pek bilinmiyor mouse ancak araştırırsanız YouTube'da bir kanal var onun videolarına bakabilirsiniz en ucuz telly bridge mouse yazıyor galiba başlıkta.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Araştıracağım

Hocam isterseniz kanalın linkini atayım bir de MC oynayacak mısınız?

Hocam ekipman derken nasıl bir tarzda istiyorsunuz?

Hocam ekipman derken nasıl bir tarzda istiyorsunuz?
Dışarıda kullanmak ıçın Wireless bir kulaklık bilgisayar için yine bir Wireless oyuncu kulaklığı 2. el olması fark etmeksizin bir adet Wireless mouse bir adette Wireless gamepad alacağım. Gamepad dediğim kontrolcu hocam.

Hocam isterseniz kanalın linkini atayım bir de MC oynayacak mısınız?
Olur hocam. Eskiden sonoyuncuda sıralama kasardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…