5000TL'ye elektrogitar ve amfi önerisi

• Konuyu başlatan Noec
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 743

Noec

Centipat
Selamlar, başlıkta gördüğünüz gibi 5000 TL bütçem var. Tarzımı tam olarak belirleyemediğim için HSH manyetikli bir gitar istiyorum fakat kafam çok karıştı, sizlere de danışmak istedim, herhangi bir gitar ve amfi kombinasyonu aklında olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu tavsiye ederim kullanma fırsatım oldu, yani sert tonlarda seni üzmez amfi de iyi olur ise clean de güzel iş çıkartır. Şahsen ikinci el bulur isen güzel olur çünkü dolar tl ilişkisi üzerine kurulu o yüzden dünya bir para.

Amfi önerim yok benim zamanında kullandığım eski bir Fender Frontman amfi vardı bu gitar ile, güzel bir amfiydi sıfırı yok, eskiydi ikinci el almıştım ama kusursuzdu. Diğer arkadaşlar da tavsiyelerini paylaşır seninle.

Son düzenleme:

Bunu tavsiye ederim kullanma fırsatım oldu, yani sert tonlarda seni üzmez amfi de iyi olur ise clean de güzel iş çıkartır. Şahsen ikinci el bulur isen güzel olur çünkü dolar TL ilişkisi üzerine kurulu o yüzden dünya bir para.

Amfi önerim yok benim zamanında kullandığım eski bir Fender frontman amfi vardı bu gitar ile, güzel bir amfiydi sıfırı yok, eskiydi ikinci el almıştım ama kusursuzdu. Diğer arkadaşlar da tavsiyelerini paylaşır seninle.

Önerdiğiniz gitara yeni bakabildim gerçekten hoşuma gitti teşekkür ederim, listeme ekledim.

Onun haricinde başka önerisi olan varsa yazabilir.
Aklımda Ibanez jem jr var herhangi bir tavsiyesi olan var mı acaba?

Bunu tavsiye ederim kullanma fırsatım oldu, yani sert tonlarda seni üzmez amfi de iyi olur ise clean de güzel iş çıkartır. Şahsen ikinci el bulur isen güzel olur çünkü dolar TL ilişkisi üzerine kurulu o yüzden dünya bir para.

Amfi önerim yok benim zamanında kullandığım eski bir Fender frontman amfi vardı bu gitar ile, güzel bir amfiydi sıfırı yok, eskiydi ikinci el almıştım ama kusursuzdu. Diğer arkadaşlar da tavsiyelerini paylaşır seninle.

2021 de fiyatlar 5000 TL ise şimdiyi düşünemiyorum. Ahh ahh, 17 bin TL :(

İşleriniz iyi gider umarım abicim kolay gelsin. (gitarı aldın mı?)
Alıntıydı aslında😅 Hayır almadım o dönem ve şuan da hala sahip olduğum bir klasik bir elektro gitar var lakin daha üst seviye bir gitar almayı düşündüm ama araya bazı şeyler girince komple bıraktım müziği, elektro gitar duvarda süs niyetine duruyor rengini bile değiştirdim müzikle ilgilendiğim dönem, baya bir emek sarfettim ama şimdi duvarımda sadece bir süs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı