5000TL'ye işlemci ve anakart önerisi

murat112321

Hectopat
Kartım RX6600. İşlemci ve anakart lazım. Tam 5000 TL bütçem var. İşlemci kutulu olsun ve tercihen güvenilir bir siteden önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığım siteler güvenilir, bir kuşkunuz olmasın.

Hocam Teknobiyotik sıkıntı çıkarabiliyormuş sanırsam. Gençer Gaming'i hiç duymadım.

Teknobiyotik'te 2 yıl önce bilgisayar almıştım sorun çıkmadı ama yine de 2 yıl içinde çok olumsuz dönüş var.

@murat112321 Teknobiyotik’in sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Gençer Gaming konusunda bir şüpheniz olmasın. Bizzat fiziksel mağazalarına gidip sohbet etmişliğim var. Gayet güvenilir bir firma.

12400F + H610MH

Başka alternatif var mıdır yine de? Sürat kargo ile çalışıyorlar. Bayağı uğraşmıştır zamanında.

Ne olacak hocam ürünü ucuza bulduysanız alın sıkıntı yok, en fazla 5 günde gelir.

Hocam yavaş gelmesinden ziyade hasarlı gönderebiliyorlar ve artık uğraşmaktan sıkıldım. Daha güvenilir satıcı ve daha güvenilir kargo şirketi istiyorum.

Colorful CVN B550M Gaming Frozen V14 Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar Bu nasıldır?​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…