Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 491 Çözümler 3 14 Nisan 2025 #21 furkankongg dedi: Facebook gruplarına gir bulursun RX6600 bence. Genişletmek için tıkla... Hocam sondaki 9 ay mining yapmış almaktan vazgeçtim
furkankongg dedi: Facebook gruplarına gir bulursun RX6600 bence. Genişletmek için tıkla... Hocam sondaki 9 ay mining yapmış almaktan vazgeçtim
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #22 Yuii dedi: Hocam sondaki 9 ay mining yapmış almaktan vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Mining 9 aydan bir şey olur mu acaba?
Yuii dedi: Hocam sondaki 9 ay mining yapmış almaktan vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Mining 9 aydan bir şey olur mu acaba?
Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 491 Çözümler 3 14 Nisan 2025 #23 furkankongg dedi: Mining 9 aydan bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olmaz mı hocam cok bilgim yok fazla gibi geldi bana.
furkankongg dedi: Mining 9 aydan bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olmaz mı hocam cok bilgim yok fazla gibi geldi bana.
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #24 Yuii dedi: Olmaz mı hocam cok bilgim yok fazla gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bence olacağını düşünmüyorum biraz daha fiyat indirirse tercih edilebilir.
Yuii dedi: Olmaz mı hocam cok bilgim yok fazla gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bence olacağını düşünmüyorum biraz daha fiyat indirirse tercih edilebilir.