5000TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
4500

23Oesadn

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben ayin 15'inde yeni bir tane monitor alacagim. Butcem 4.5 bin Max 5 bin ben Bunu almayi dusunuyorum, iyi midir? Bir de monitor alirken 500 600 daha ekleyip ana saticidan mi aliyim? Mesela Samsung saticisindan mi yoksa X saticisindan mi? İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben ayin 15'inde yeni bir tane monitor alacagim. Butcem 4.5 bin Max 5 bin ben Bunu almayi dusunuyorum, iyi midir? Bir de monitor alirken 500 600 daha ekleyip ana saticidan mi aliyim? Mesela Samsung saticisindan mi yoksa X saticisindan mi? İyi sosyaller.
Bu monitörde ghosting problemi var diye biliyorum haberiniz olsun.

MSI G274F monitörü kendim kullanıyorum 1 senedir bir sıkıntı vs yaşamadım tavsiye ederim bütçenede uygun

Sakın g3 alma ben aldım pişmanım acayip derecede gosthing var alternatifleri değerlendir, ;) ve çoğu kişi bu durumdan şikayetçi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı