5000TL'ye kadar monitör önerisi

spidey123

Femtopat
Daha fazla  
4-5k ya monitör bakıyorum. Valorant'ta 250 FPS falan alıyorum ama 4-5k bandında 160 180 Hz iş görür. Hayır Lenovo Legion almayacağım. Gittiğim mağazada testini yaptım iğrenç bir monitör. Güzel ghosting yapmayan sıkıntı çektirmeyen (mümkünse IPS paneli olsun) güzel bir monitör istiyorum. Ayrıca 25 inç üstü de olmasın masaya sığdıramam.

Hocam özellikleri güzel duruyor lakin bazı insanlar FPS de üzer demiş siz ne dersiniz?

4-5k ya monitör bakıyorum. Valorant'ta 250 FPS falan alıyorum ama 4-5k bandında 160 180 Hz iş görür. Hayır Lenovo Legion almayacağım. Gittiğim mağazada testini yaptım iğrenç bir monitör. Güzel ghosting yapmayan sıkıntı çektirmeyen (mümkünse IPS paneli olsun) güzel bir monitör istiyorum. Ayrıca 25 inç üstü de olmasın masaya sığdıramam.
Merak ettiğimden soruyorum, neresi iğrenç?

Hocam renkleri çok soluk gösteriyordu mağazada.

O zaman yarın gidip mağazadan alıyorum hocam çok sağ olun.

HDR açıkken gerçekten soluk görünüyor. Birkaç renk ayarını yaptıktan sonra gayet güzel bence. Daha detaylı araştırıp şans verebilirsiniz ancak üstteki arkadaşın paylaştığı AOC daha iyi gibi.

HDR açıkken gerçekten soluk görünüyor. Birkaç renk ayarını yaptıktan sonra gayet güzel bence. Daha detaylı araştırıp şans verebilirsiniz ancak üstteki arkadaşın paylaştığı AOC daha iyi gibi.

Hocam zaten 7K aştı beni biraz. Ondan bunu alacağım.

Hayirli olsun simdiden hocam.

Çok sağ olun hocam.

Hayirli olsun simdiden hocam.

Hocam şöyle bir sıkıntı oldu ben mağazaya gittim stokta yok internetten alın dediler bugün bir baktım sayfada mağazalarda yazıyor ve sepete eklenmiyor alınmıyor ne yapmalıyım hocam? Sanırım 5K ya da bir üstü model var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı