Merhaba arkadaşlar. Kablosuz bir fareye ihtiyacım var. Bütçem 5000TL'ye kadar çıkabilir. El uzunlugum 17cm. Palm ve claw grip şekilleri okeyim. Şimdiye kadar logitecgh G402 furry kullanmıstım genel olarak memnundum. Elime her ne kadar bir tık kucuk gelsede. Bir oneride bulunursanız sevinirim.
Kutu içeriğinde Dongle ürünü bulunmamaktadır. Ürünün 4000hz performans verebilmesi için Dongle ürününün ayrıca satın alınması gerekmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...
G402 o ellere nasil kucuk geldi anlamis degilim ancak, Media Markt vesaire gidebilirseniz DeathAdder V3 Pro denemeni oneririm ilk olarak. Obur modeller zaten kucuk gelir.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.897,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.897,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba arkadaşlar. Kablosuz bir fareye ihtiyacım var. Bütçem 5000TL'ye kadar çıkabilir. El uzunlugum 17cm. Palm ve claw grip şekilleri okeyim. Şimdiye kadar logitecgh G402 furry kullanmıstım genel olarak memnundum. Elime her ne kadar bir tık kucuk gelsede. Bir oneride bulunursanız sevinirim.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...