Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.867 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #11 İlhan TC dedi: İşlemci ve ekran kartı. Demek istediğim kasa genel anlamda biraz daha ısınıyor fanlar gürültü yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bakımları yapılmamıştır. Sağlam bir temizlikle ve termal macun değişimiyle çözülür muhtemelen. Bu fiyata bedava. Ben olsam gözüm kapalı alırdım.
İlhan TC dedi: İşlemci ve ekran kartı. Demek istediğim kasa genel anlamda biraz daha ısınıyor fanlar gürültü yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bakımları yapılmamıştır. Sağlam bir temizlikle ve termal macun değişimiyle çözülür muhtemelen. Bu fiyata bedava. Ben olsam gözüm kapalı alırdım.
KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #12 İlhan TC dedi: Merhaba dostlar, akrabamdan RTX 2060 AMD R5 2600X sistem alacağım sizce alınır mı 5000-6000TL'ye? Genişletmek için tıkla... Hocam herkes bedava yazmış ama kartta yüksek ihtimalle bir sorun var yoksa bu kadar ucuz olmaz akraba da olsun siz ekran kartını bir kontrol edin
İlhan TC dedi: Merhaba dostlar, akrabamdan RTX 2060 AMD R5 2600X sistem alacağım sizce alınır mı 5000-6000TL'ye? Genişletmek için tıkla... Hocam herkes bedava yazmış ama kartta yüksek ihtimalle bir sorun var yoksa bu kadar ucuz olmaz akraba da olsun siz ekran kartını bir kontrol edin
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.290 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #13 Bakınlarını yapar kullanırsınız, termal macunları da yenilersen yorgan koy yat.
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.867 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #14 İlhan TC dedi: Demek istediğim kasa genel anlamda biraz daha ısınıyor fanlar gürültü yapıyor. Genişletmek için tıkla... Kasanın içi ve fanlar toz toplamıştır. KemalRenas dedi: Hocam herkes bedava yazmış ama kartta yüksek ihtimalle bir sorun var yoksa bu kadar ucuz olmaz akraba da olsun siz ekran kartını bir kontrol edin Genişletmek için tıkla... Akrabası sonuçta. Öyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum.
İlhan TC dedi: Demek istediğim kasa genel anlamda biraz daha ısınıyor fanlar gürültü yapıyor. Genişletmek için tıkla... Kasanın içi ve fanlar toz toplamıştır. KemalRenas dedi: Hocam herkes bedava yazmış ama kartta yüksek ihtimalle bir sorun var yoksa bu kadar ucuz olmaz akraba da olsun siz ekran kartını bir kontrol edin Genişletmek için tıkla... Akrabası sonuçta. Öyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum.
KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #15 Henss dedi: Kasanın içi ve fanlar toz toplamıştır. Akrabası sonuçta. Öyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Akrabası sonuçta diyip geçmemek lazım sonuç olarak kazık atıp atmayacağını bilemeyiz
Henss dedi: Kasanın içi ve fanlar toz toplamıştır. Akrabası sonuçta. Öyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Akrabası sonuçta diyip geçmemek lazım sonuç olarak kazık atıp atmayacağını bilemeyiz
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.290 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #16 KemalRenas dedi: Akrabası sonuçta deyip geçmemek lazım sonuç olarak kazık atıp atmayacağını bilemeyiz Genişletmek için tıkla... Test etmiş, sadece ısınıyormuş. Oda bakımsızlıktandır.
KemalRenas dedi: Akrabası sonuçta deyip geçmemek lazım sonuç olarak kazık atıp atmayacağını bilemeyiz Genişletmek için tıkla... Test etmiş, sadece ısınıyormuş. Oda bakımsızlıktandır.
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.867 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #17 KemalRenas dedi: Akrabası sonuçta diyip geçmemek lazım sonuç olarak kazık atıp atmayacağını bilemeyiz Genişletmek için tıkla... Doğru. Bu devirde kimse babasına bile körü körüne inanmamalı.
KemalRenas dedi: Akrabası sonuçta diyip geçmemek lazım sonuç olarak kazık atıp atmayacağını bilemeyiz Genişletmek için tıkla... Doğru. Bu devirde kimse babasına bile körü körüne inanmamalı.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 12 Aralık 2024 #18 Henss dedi: Doğru. Bu devirde kimse babasına bile körü körüne inanmamalı. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba sistemi temiz kullandı sadece Valorant ve GTA bir kere trojan yedi sonra formatladı öyle bir sistem sadece ısınıyor bakım yapacağım.
Henss dedi: Doğru. Bu devirde kimse babasına bile körü körüne inanmamalı. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba sistemi temiz kullandı sadece Valorant ve GTA bir kere trojan yedi sonra formatladı öyle bir sistem sadece ısınıyor bakım yapacağım.
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.867 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #19 İlhan TC dedi: Hocam merhaba sistemi temiz kullandı sadece Valorant ve GTA bir kere trojan yedi sonra formatladı öyle bir sistem sadece ısınıyor bakım yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bakımla muhtemelen düzelir. Hayırlı olsun.
İlhan TC dedi: Hocam merhaba sistemi temiz kullandı sadece Valorant ve GTA bir kere trojan yedi sonra formatladı öyle bir sistem sadece ısınıyor bakım yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bakımla muhtemelen düzelir. Hayırlı olsun.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 12 Aralık 2024 #20 Henss dedi: Bakımla muhtemelen düzelir. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.