500'er TL'ye klavye, fare ve kulaklık önerisi

Sırf RGB diye ürün kalitesinden kısarlar gibi bir düşüncem var. Ama -belki yanlış hatırlıyorum- bu ürünü öneriyorlardı. Aslında klavye kısmında pek kasmam gerek biliyorum. Fakat A101'den kardeşim Piranha marka klavye almıştı ve direkt olarak bozuk gelmişti, bu yüzden deneyemedim fakat bir zamanlar everest seti(kulaklık,pad,klavye ve fare) almıştım. Klavyesi uzun süre götürmüştü. Bu yüzden klavye konusunda kararsızım. RGB var diye "tırt" da olabilir.

Ses kalitesi için James Donkey 710'a kıyasla bir şey diyebilir misin ? Ve o kablo üzerindeki sadece ses arttırma ve azaltmaya yarayan aparat mı ? Kulaklığın üstüne/içine koymamaları iyi olabilir belki.

Hocam önerdiğiniz klavye kalite bakımından A4'dan daha mı iyi ? Neden o klavyeyi almalıyım ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar cevaplarını için teşekkürler. Fare olarak SS Prime ve kulaklık olarak Havit Gamenote H2002P aldım. Kulaklık için bütçemi biraz arttırdım ve 1000₺ civarına satın aldım. Şuan sadece klavye kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…