500GB SATA SSD önerisi

C.Metee

Kilopat
Alabileceğim en ucuza sorunu olmayan SSD arıyorum. M.2 SSD slotum dolu o yüzden SATA almam lazım. İçine oyun atmak için kullanacağım.
Bu ssdbuldum fakat sorunlarının olduğunu duydum bir sorun yaşar mıyım?

Alabileceğim en ucuza sorunu olmayan SSD arıyorum. M.2 SSD slotum dolu o yüzden SATA almam lazım. İçine oyun atmak için kullanacağım.
Adata su750 öneririm 5 yıldır yoğun kullanmama rağmen sağlık hayla %70 görünüyor

Öncelikle almışkan en az 1TB almanı öneririm. Tam bütçe nedir ona göre öneri yapalım. Ama 500GB istiyorsan 870 evo öneririm. Attığın linkteki ürün fiyat performans ürünü. Ama yazılım olarak pek önermem.

Öncelikle almışkan en az 1TB almanı öneririm. Tam bütçe nedir ona göre öneri yapalım. Ama 500GB istiyorsan 870 evo öneririm. Attığın linkteki ürün fiyat performans ürünü. Ama yazılım olarak pek önermem.
En fazla 1300 fln verebilirim ve amazondan olursa süper olur 80TL fark var ise. 1TB pahalı geliyor. 870 evo çok önerilmiş ama maalesef alamam. Yazılım olarak nasıl sıkıntı olabilir pek anlamıyorum da.

Adata su750 öneririm 5 yıldır yoğun kullanmama rağmen sağlık hayla %70 görünüyor
Üretimi durduğu için bulamadım.

En fazla 1300 falan verebilirim ve Amazon'dan olursa süper olur 80TL fark var ise. 1TB pahalı geliyor. 870 EVO çok önerilmiş ama maalesef alamam. Yazılım olarak nasıl sıkıntı olabilir pek anlamıyorum da.

Üretimi durduğu için bulamadım.

Mesela dandik SSD'lerde elektrik gidince SSD bozulabilir kaliteli birey alın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı