500GB SSD + 1TB HDD kullanılır mı?

stogro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sistem buldum sistemde 500GB M.2 SSD var. Ancak bu bana yetmez. Siteden de ek SSD eklenmediginden. Mecbur 1TB SSD eklemek zorundayim siteden. Bir zarari veya sorunu olur mu bu devirde HDD kullanmanin? Yoksa alma başka bul mu dersiniz? Iyi gunler.

Windows kuracaksanız SSD'ye kurun, oyunları HDD'ye kurmanızı öneriyorum. Sadece açılış hızını etkiliyor.

Sıkıntı olmaz hocam. Sağlam olsun yeter. Yoksa diskler arası etkileşimde donma vs yapabilir.

Windows kuracaksanız SSD'ye kurun, oyunları HDD'ye kurmanızı öneriyorum. Sadece açılış hızını etkiliyor.
Evet windows kuracağım. Sistemde ssd hdd olarak ayrı ayrı mı gozukucek diskler birde hddler bozuluyor mu?

Ek olarak 1 TB HDD almak daha mantıklı bence ve hayır bir sorunu olmaz bende 500 SSD ve 1 TB HDD kullanıyorum.
Memnun musunuz hocam. Bir problem oluyor mu oyun açiliş hizinda chrome acilis hizinda falan.

Sıkıntı olmaz hocam. Sağlam olsun yeter. Yoksa diskler arası etkileşimde donma vs yapabilir.
Ssd modeli :

WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB Yazma​

Hdd modeli :
SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk
Ne kadar kalitelilerdir bilemiyorum. Kesin bu sistemi mi alirim oda net degil.

Windows'u SSD'ye kurarsanız hiçbir sorun olmaz hocam gayet hızlı çalışır bilgisayar.

HDD çok yavaş optimizasyon u bozuk oyunlarda çok beklersiniz SSD almanızı öneririm.

HDD çok yavaş optimizasyon u bozuk oyunlarda çok beklersiniz SSD almanızı öneririm.

Özellikle Rust gibi oyunlarda HDD anı FPS düşüşleri neden oluyor optimizasyonu kötü olduğu için ama Rust'u istisna sayarsak performans kaybına yol açmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…