500mp/s Dowload 13 mb/S Upload Hızı

İran'da en yüksek internet hızı 512 Kbps. Arabistan'da o kadar olamaz sanmıyorum.

Öyle şey mi olur ya? Adamlarda para var internet var.
Yok hocam parayla alakası yok. Eyvallah şey gibi paraları var ama İran'da 1 ay yaşamış daha doğrusu gezmiş biri olarak söylüyorum orada ki internet 512 Kb/s bunun nedeni parasızlık değil, Müslüman rejim. Hatta orada Facebook, Youtube, Twitter bile yasak hatta Whatsapp gibi uygulamalar bile. BAE hiç gitmedim pekte bilgim yok ama o kadar olacağını sanmam sonuçta bayanlara bile ehliyet vermeyen bir rejim söz konusu.

Belkide Birleşik Arap Emirliklerinde dir. Bizim 1 maşımızı oyuna yatırmışlar.
Doğrudur paraları var ama yinede sanmıyorum o kadar olacağını. Belki şu olabilir; Araplar ama Avrupa ve ya Amerika'da yaşıyorlar.

Tam olarak nerde olduklarını bilmiyorum. Tam ingilizcede konuşamıyorlar zaten . Ama oyun Amarika'ya kapalı.

Tam olarak nerde olduklarını bilmiyorum. Tam ingilizcede konuşamıyorlar zaten . Ama oyun Amarika'ya kapalı.
Valla hocam bilmiyorum ya ama bana pek inandırıcı gelmedi. Burada bilgisizce tartışmak yerine açıp Google amcaya soralım ya. Ben yanına uğrayıp geleyim.

Şimdi ''dank'' etti Dubai'de BAE bağlı adamlar Dubai'de yaşıyor olabilir. Eğer öyleyse doğrudur 500+Mp/s internet.

Hepsi nin 500 e yakındı. Bizim takımda yaptı test en fazlamız 8mb/s çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…