G gadir427 Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 333 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri B450M A PRO MAX Ryzen 5 3600 RX 580 Kioxia G2 M.2 512GB SSD Hikvision U10 2x8 Corsair cx650 650w +80 bronze Gameline Elisa-Mesh ATX Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #11 N1cht dedi: Ücretsiz gönderim diyor hocam bende. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış ürüne bakıyormuşum, AliExpress'te ürün gelmeme ihtimalide varmış nasıl oluyor bu.
N1cht dedi: Ücretsiz gönderim diyor hocam bende. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış ürüne bakıyormuşum, AliExpress'te ürün gelmeme ihtimalide varmış nasıl oluyor bu.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #12 gadir427 dedi: Pardon hocam yanlış ürüne bakıyormuşum, AliExpress'te ürün gelmeme ihtimalide varmış nasıl oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Bir ay içinde 5 kere yurt dışından sipariş verirseniz ya da aynı üründen 2'den fazla sipariş ederseniz gelmiyor. Eğer bunlar olmamışsa sorun olacağını sanmıyorum bende klavyemi yurt dışından aldım hiçbir sıkıntı olmadı.
gadir427 dedi: Pardon hocam yanlış ürüne bakıyormuşum, AliExpress'te ürün gelmeme ihtimalide varmış nasıl oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Bir ay içinde 5 kere yurt dışından sipariş verirseniz ya da aynı üründen 2'den fazla sipariş ederseniz gelmiyor. Eğer bunlar olmamışsa sorun olacağını sanmıyorum bende klavyemi yurt dışından aldım hiçbir sıkıntı olmadı.