500TL civarı Corsair/Zalman PSU önerisi

Bütçe
500-600
Eski bir ünite ve cw ve fan sorunu yaşayan çok. Ek olarak Teknobiyotik'in sitesinde aktif PFC ibaresi göremedim.

Kaliteli marka ve bütün korumaları tam.

Bu siteden alsam sorun olur mu? Ayrıca benim ekran kartım SAPPHIRE Radeon RX 5500 XT PULSE OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
8 Pinli galiba uyumluluk konusunda sıkıntı çıkmaz değil mi sistem çalışır yani?

@Samotne Ciasteczka KCAS Plus modelini düz KCAS ile karıştırmamak lazım. Corsair eski VS sarı ve yeni VS beyaz modellerinde olduğu gibi KCAS eski, KCAS Plus yeni modeldir. Beyaz VS modelinde kronik sorunların düzeltildiği gibi KCAS modelindeki sorunların KCAS Plus modelinde düzeltilmesi muhtemeldir. Elbette imkan varken önerdiğim High Power alınması daha iyi olacaktır.

Değişiklikleri üstte paylaştığım KCAS Plus linkinin Comparison sekmesinden görebilirsin.

Son düzenleme:

Merhaba sizden bir ricam olacakta, attığınız linkteki ürünlerin indirimleri bitmiş 500-600 TL arası 550W-600W arası 80+ vs güvenlik önlemleri tam bir PSU önerir misiniz, teşekkürler.

Dostum indirimi kaçırdım Zalman ve High Power ilandan kalkmış ne zaman geleceğine dayil bir bilgin var mı ? yoksa stokta olan FSP'yi mi almalıyım?

Dostum indirimi kaçırdım Zalman ve High Power ilandan kalkmış ne zaman geleceğine dayil bir bilgin var mı ? yoksa stokta olan FSP'yi mi almalıyım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…