500TL fare tavsiyesi

Fatih919

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Omen 15-en1011nt (434M3EA) Notebook
-NVIDIA GeForce RTX 3070 100W
-AMD Ryzen 7 5800H
-16 GB
Dostlar biraz düzensizim setup kuramadığım için pahalı mouselara şu an para vermek istemiyorum. Rekabetçi oyunlarda beni üzmeyecek orta halli bir tercihen kablosuz mouse önerir misiniz?

Şu hep gözüme çarpıyor ne dersiniz? HP S1000 Plus Optik Kablosuz Mouse

hocam yani 500 civarı geziyorum tercihen kablosuz kullanıyorum yinede fiyatı iyiyse kabloluda tercih ederim şunu gördümde nasıl sizce Logitech G102 910-005823 Siyah Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse yani dediğim gibi tercihen kablosuz ama değecekse kabloluda tercih edebilirim

hocam yani 500 civarı geziyorum tercihen kablosuz kullanıyorum yinede fiyatı iyiyse kabloluda tercih ederim şunu gördümde nasıl sizce Logitech G102 910-005823 Siyah Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse yani dediğim gibi tercihen kablosuz ama değecekse kabloluda tercih edebilirim.
Kronik scrool sorunlu, önermem.

Sizin attığınız mouse ile rekabetçi oynayabileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca 500TL kablosuz mouse performansı kötü olur. Yukarıdaki M300s alınabilir.

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-huawei-af30-bluetooth-fiyati,1030561872.html hocam şuan şunu kullanıyom bakar mısın :D

Bunu alın geçin. 102 iyidir fakat sorun yaşayan kişiler çok uğraşmayın.

@the world is yourss @675078 @SerdarT35 herkes M300s dediğine göre onu alıyorum o zaman sağ olun teşekkürler iyi akşamlar.

M300s i evdeki sistemde yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum gayet hafif ve sağlam mouse örgü uzun ve dayanıklı bir kablosu var beni gayet tatmin etmişti şu an da yurttayım ünşversite için başka şehre geldim ve kablosuz mouse daha çok ihitaycımı karşılar diye üstteki arkadaşın attığı claw's Nova Air V1 aldım uygulaması üzerinden kontrolü olsun hissiyatı olsun tuş sayısı olsun 3 farklı bağlantı şekli olsun gayet tatmin etti tryhard FPS oyunları oynamadığım için bunu kullanmaya devam ederim diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı