500TL Gaming Klavye Önerisi

Bütçe
500

Samet Gündüz

Kilopat
Merhaba, başlıkta belirttiğim 500TL bandında bir klavye arıyorum. Aynı anda birden fazla tuşa basılması önceliğim, renksiz de olur.
Olabildiğince Kaliteli ve uzun ömürlü olsun, şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, başlıkta belirttiğim 500TL bandında bir klavye arıyorum. Aynı anda birden fazla tuşa basılması önceliğim, renksiz de olur.
Olabildiğince Kaliteli ve uzun ömürlü olsun, şimdiden teşekkür ederim.
Bu bütçe ile kaliteli, uzun ömürlü birşey bekleme. Ghosting konusunda da bu bütçe ile pek performans bekleme.

İndirimi uygulayıp 400 lira civarına getirebilirsin. Öteki önerilere bakma hep membran önermişler sana en mantıklı seçim benim attığım gibi.

Son düzenleme:
Piyasa hakkında bilgim yok, 4090 almış köylü gibi yorum yapmanın lüzmu da yok.
Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu klavye hakkında bilgisi olan bir arkadaş var mı?

Bak kardeş bugün tavuk pilav yedim 250TL verdim. Piyasa hakkında bilgin olmasa da bu ülkede de mi yaşamıyorsun? Ekonomi uzmanı olmana gerek yok. İnternete klavye yaz zaten akil olan biri ortalamayı görür.

Buyur ortalamanın ortası süper gaming kaliteli uzun ömürlü klavye: :D (Şirkette herkes bundan kullanıyor).

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu bütçe ile kaliteli, uzun ömürlü birşey bekleme. Ghosting konusunda da bu bütçe ile pek performans bekleme.
Yalnız kendi attığım klavyeden utandım çok güzel görünüyor.😂

İndirimi uygulayıp 400 lira civarına getirebilirsin. Öteki önerilere bakma hep membran önermişler sana en mantıklı seçim benim attığım gibi.

Kendi önerin iyi hoş ama sipariş verdikten sonra iptal ediyorlar. Sanki biz 500 liraya kötü klavye önermişizde daha iyileri varmış gibi konuşmuşsun. Şansa bırakmadan alınanbilinecek en iyi klavyeyi attım arkadaşa. Z11 normal şartlarda o fiyata değil ve Trendyol zaten durumu farkedip siparişleri iptal etmeye başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı