M Mehmet Anil Sertce Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #11 fullmetal dedi: THERMALTAKE LİTEPOWER RGB 650W APFC 12cm FANLI PSU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE LİTEPOWER RGB 650W APFC 12cm FANLI PSU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com THERMALTAKE LİTEPOWER RGB 650W APFC 12cm FANLI PSU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE LİTEPOWER RGB 650W APFC 12cm FANLI PSU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... rgb olmasın gerek yok litepower 650 modeli nasıl
fullmetal dedi: THERMALTAKE LİTEPOWER RGB 650W APFC 12cm FANLI PSU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE LİTEPOWER RGB 650W APFC 12cm FANLI PSU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com THERMALTAKE LİTEPOWER RGB 650W APFC 12cm FANLI PSU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE LİTEPOWER RGB 650W APFC 12cm FANLI PSU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... rgb olmasın gerek yok litepower 650 modeli nasıl
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.513 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Ocak 2021 #12 RGB özellikle seçmedim. Vatan'da PSU arayınca bunlar çıktı. Thermaltake güvenilir markadır. İkisi de alınabilir @Mehmet Anil Sertce.
RGB özellikle seçmedim. Vatan'da PSU arayınca bunlar çıktı. Thermaltake güvenilir markadır. İkisi de alınabilir @Mehmet Anil Sertce.
M Mehmet Anil Sertce Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #13 fullmetal dedi: RGB özellikle seçmedim. Vatan'da PSU arayınca bunlar çıktı. Thermaltake güvenilir markadır. İkisi de alınabilir @Mehmet Anil Sertce. Genişletmek için tıkla... büyük ihtimal zalman gigamax 650w alıcam 12v kanalından 648w veriyormuş baya iyi
fullmetal dedi: RGB özellikle seçmedim. Vatan'da PSU arayınca bunlar çıktı. Thermaltake güvenilir markadır. İkisi de alınabilir @Mehmet Anil Sertce. Genişletmek için tıkla... büyük ihtimal zalman gigamax 650w alıcam 12v kanalından 648w veriyormuş baya iyi