Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #21 PustiPowerV2 dedi: Eğer sadece bunu alıp oyun oynayacağınızı düşünüyorsanız olmaz. Sadece kasa değil işlemci, ekran kartı, anakart vs. Lazım. Ama normal kasa olarak iyidir. Genişletmek için tıkla... Anladım ben hepsini dolu zannediyordum sizi de oyaladım kusura bakmayın.
PustiPowerV2 dedi: Eğer sadece bunu alıp oyun oynayacağınızı düşünüyorsanız olmaz. Sadece kasa değil işlemci, ekran kartı, anakart vs. Lazım. Ama normal kasa olarak iyidir. Genişletmek için tıkla... Anladım ben hepsini dolu zannediyordum sizi de oyaladım kusura bakmayın.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 22 Aralık 2020 #22 Kzylx1 dedi: Arkadaşlar şu 100R güzel kasa mıdır MSI. Genişletmek için tıkla... Onun içi boş yalnız .
Kzylx1 dedi: Arkadaşlar şu 100R güzel kasa mıdır MSI. Genişletmek için tıkla... Onun içi boş yalnız .
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 22 Aralık 2020 #23 Kzylx1 dedi: Anladım ben hepsini dolu zannediyordum sizi de oyaladım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok sorun değil. Keşke hepsi dolu olsaydı ama.
Kzylx1 dedi: Anladım ben hepsini dolu zannediyordum sizi de oyaladım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok sorun değil. Keşke hepsi dolu olsaydı ama.
TURK3Y Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 238 22 Aralık 2020 #24 Kzylx1 dedi: Anladım ben hepsini dolu zannediyordum sizi de oyaladım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Fazla masum
Kzylx1 dedi: Anladım ben hepsini dolu zannediyordum sizi de oyaladım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Fazla masum
meren361 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 227 Yer Trabzon,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #25 Kzylx1 dedi: Arkadaşlar şu 100R güzel kasa mıdır MSI. Genişletmek için tıkla... Dostum sadece kasayla oyun oynayamazsın. İşlemcisi var, anakartı var, RAM'i var...
Kzylx1 dedi: Arkadaşlar şu 100R güzel kasa mıdır MSI. Genişletmek için tıkla... Dostum sadece kasayla oyun oynayamazsın. İşlemcisi var, anakartı var, RAM'i var...
Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #26 TURK3Y dedi: Fazla masum Genişletmek için tıkla... Eğer bunu yazarsam banlanabilirim ama siteye girmek için yılı düşürdüm çok bilmiyorum PC toplama vb: C.
TURK3Y dedi: Fazla masum Genişletmek için tıkla... Eğer bunu yazarsam banlanabilirim ama siteye girmek için yılı düşürdüm çok bilmiyorum PC toplama vb: C.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #27 Arkadaş Almancı galiba, fiyatları görünce kasa dolu sanmış
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.217 Çözümler 9 Yer Saratov 22 Aralık 2020 #28 Kaleo dedi: Arkadaş Almancı galiba, fiyatları görünce kasa dolu sanmış Genişletmek için tıkla... Yok hocam millet fakirlikten kör oldu.
Kaleo dedi: Arkadaş Almancı galiba, fiyatları görünce kasa dolu sanmış Genişletmek için tıkla... Yok hocam millet fakirlikten kör oldu.
Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #29 letmenow dedi: Yok hocam millet fakirlikten kör oldu. Genişletmek için tıkla... PC işlerini hiç bilimiyorum yaşımda yetmiyor siteye zaten banlanıcam galiba .
letmenow dedi: Yok hocam millet fakirlikten kör oldu. Genişletmek için tıkla... PC işlerini hiç bilimiyorum yaşımda yetmiyor siteye zaten banlanıcam galiba .
3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #30 Kzylx1 dedi: PC işlerini hiç bilimiyorum yaşımda yetmiyor siteye zaten banlanıcam galiba . Genişletmek için tıkla... Neden banlanasın ki?
Kzylx1 dedi: PC işlerini hiç bilimiyorum yaşımda yetmiyor siteye zaten banlanıcam galiba . Genişletmek için tıkla... Neden banlanasın ki?